Cupa Arcadia, in cadrul circuitului “Romania joaca tenis”

In perioada 7 – 8 mai are loc la Iasi Cupa Arcadia la tenis, turneu organizat in cadrul celui mai important circuit de tenis pentru amatori din Romania, BCR Tenis Partener – Tenis Club Coreco (in spatele complexului Kaufland Pacurari)

“BCR Tenis Partener este un proiect aflat la al treilea sezon, anul acesta calendarul competitiilor incluzand 200 de turnee, organizate in 101 cluburi sportive, din 53 de orase. Weekendul 7-8 mai este unul special, fiind cel mai mare «simultan» de tenis derulat vreodata la noi in tara. Sub titlul “Romania joaca tenis!”, peste 1.000 de jucatori amatori de tenis vor participa la 23 de competitii programate sa aiba loc in acelasi timp, in 23 de cluburi sportive din 20 de orase si 18 judete. Suntem incantati ca Arcadia Hospital a devenit partenerul nostru la Iasi, ca Title Sponsor al turneului din 7-8 mai. Cupa Arcadia va fi cu siguranta un eveniment deosebit si spectaculos, de la care nu trebuie sa lipseasca nici un iubitor de tenis din regiune”, declara Roxana Mircea, PR Manager al MPG (Media Production Group), compania de marketing sportiv care coordoneaza circuitul BCR Tenis Partener.

 

* Decizia Arcadia Hospital de a sprijini sportul in general, si tenisul in special, nu este decat o completare fireasca a celorlalte actiuni prin care pledeaza pentru un stil de viata sanatos si armonios.

“Tenisul este un sport nobil, frumos si de tinuta. Este denumit «sportul alb», astfel ca – simbolic vorbind – imbraca aceeasi haina ca si medicul. Pe de alta parte, un stil de viata care sa confere sanatate, echilibru, armonie si un anumit tip de gandire pozitiva e greu de conceput daca nu include si practicarea unui sport. Din toate aceste motive, e firesc pentru Arcadia Hospital sa isi lege numele de lumea tenisului si a celor care il indragesc sau il practica. Am ales sa sustinem circuitul BCR Tenis Partener in semn de apreciere pentru ceea ce a facut special acest proiect: a transformat tenisul intr-un sport mai accesibil si a sprijinit aparitia unei adevarate comunitati a jucatorilor de tenis amatori. Cupa Arcadia este practic o propunere de nerefuzat, cu totul speciala si inedita, pentru toti cei care se afla in Iasi in weekendul 7-8 mai. La Clubul de tenis Coreco din Pacurari, incepand cu ora 9:00, vizitatorii si musafirii nostri vor putea vedea nu doar tenis de calitate, jucat cu pasiune si gratie, ci si o intreaga desfasurare de forte menita sa ii incante, sa ii distreze si sa ii rasfete cu premii atractive. Va fi un eveniment pentru toata familia”, arata Mihaela Calcan, director de Comunicare si Dezvoltare Arcadia Hospital.

Prin sponsorizarea turneului de tenis, Arcadia Hospital deschide practic seria de evenimente care marcheaza implinirea unui an de activitate. Programul aniversarii va continua cu actiuni dedicate copiilor, cu actiuni de informare si educatie pentru sanatate si cu oferte speciale pentru pacientii spitalului.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: