Cunoaștere și Creativitate în Cosmetologie, al XI-lea Simpozion Internațional din România de produse cosmetice și aromatizante

Cunoaștere și Creativitate în Cosmetologie, al XI-lea Simpozion Internațional din România de produse cosmetice și aromatizante/ afisVă aducem la cunoştinţă că în perioada 4 – 7 iunie 2013 Societatea Română a Chimiştilor Cosmetologi (SRCC) în colaborare cu Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului a Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează un eveniment important din aria educaţiei şi cercetării ştiinţifice în domeniul produselor cosmetice şi de îngrijire: al XI-LEA SIMPOZION INTERNAŢIONAL DIN ROMÂNIA DE PRODUSE COSMETICE ŞI AROMATIZANTE, “Cunoaștere și Creativitate în Cosmetologie”, în incinta Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului a Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi”.

Manifestare ştiinţifică de tradiţie în domeniul produselor cosmetice, de îngrijire şi chimico-casnice, singura de acest fel din România, Simpozionul reuneşte la fiecare ediție participanţi de profesii diverse: cercetători, cadre didactice, chimişti, farmacişti, medici dermatologi, specialişti din industrie, marketing, legislaţie, din ţară şi străinătate. Toate ediţiile precedente s-au bucurat de aprecieri deosebite din partea acestora şi au atras participanţi tot mai numeroşi.

PESTE 50 DE CONFERINȚE

La manifestarea din acest an şi-au anunţat participarea peste 70 de persoane din universități, centre de cercetare, companii de produse cosmetice din ţară şi din străinatate (Anglia, SUA, Ungaria, Franţa, Spania, R.Moldova), iar sesiunea ştiinţifică va cuprinde peste 50 de conferinţe, prezentări orale şi postere. În seminariile organizate de unele firme de specialitate se vor dezbate cele mai noi probleme din domeniul învăţământului şi legislaţiei din domeniul cosmetic în Uniunea Europeană.

Schimbul de idei asigurat de întâlnirile specialiştilor cu tinerii cercetători români şi străini precum şi informarea asupra celor mai noi realizări din domeniul cosmetologiei vor contribui la dezvoltarea unor noi direcţii de cercetare şi la o colaborare mai strânsă între industrie, cercetare şi învăţământ.

Societatea Română a Chimiștilor Cosmetologi este un membru activ al International Federation of the Societies of Cosmetic Chemists (IFSCC) (la care este afiliată din anul 2000 ) și este deosebit de apreciată pentru realizările obținute în aria instrucției și educației în domeniul cosmetologiei și pentru organizarea de cursuri și manifestări științifice.

DESCHIDEREA FESTIVĂ

Deschiderea festivă a acestui eveniment va avea loc în Aula Universităţii Tehnice “Gheorghe ASACHI” IASI (Blvd.Carol I) marţi, 4 iunie 2013, orele 18.00, după care va urma un cocktail la restaurantul “Casa Vânătorului” (Parcul expoziţiei – Copou).

Lucrările simpozionului se vor desfăşura în Sala de Consiliu a Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului (Bvd.D.Mangeron nr.71) în zilele de 5 şi 6 iunie 2013, între orele 9.00 si 18.00, iar posterele vor putea fi vizionate în holul Facultății.

Va informăm că, pe întreaga perioadă a manifestării, în holul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului va fi organizată o expoziţie cu materiale informative şi produse cosmetice ale unor firme producătoare şi distribuitoare.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: