“Cum sa transformi razboiul in iubire, in relatii”. Conferinta deschisa, cu speaker international – Dr Menis Yousry – la Iasi

AFIS-essence_foundation_201

Speakerul si psihoterapeutul international Dr Menis Yousry revine la Iasi cu o conferinta deschisa publicului larg.  Joi, 14 Aprilie, la Iasi, de la ora 18:00, va avea loc Conferinta Deschisa, pe tema relatiilor, cu titlul „Cum sa transformi razboiul in iubire, in relatii”.

Iubirea este experienta unirii pentru a deveni una cu cealalta persoana. Fiintele umane sunt destinate sa traiasca in conexiune, nu in reparare. Suntem fiinte relationale si totusi, una din cele mai grave boli ale timpurilor moderne este sentimental de a fi disconectat, neiubit si singur.

Aceasta este o discutie foarte emotionanta si puternica facilitata de doctorul Menis Yousry, in care el dezvaluie faptul ca semintele care opresc succesul iubirii din relatiile noastre sunt deja plantate in inconstientul nostru de mult timp, chiar dinainte de a fi invatat sa mergem. Dr Yousry vorbeste despre modul in care aceste seminte pot fi activate in relatiile noastre de catre persoana iubita si despre modul in care putem folosi relatiile pentru a ne vindeca pe noi si pe partenerul nostru de durerea nerezolvata pe care o purtam din trecut.

Conferinta este dedicata oricarei persoane in cautare de dezvoltare personala, o viata sanatoasa mental si emotional si de un model de relationare onest si functional. Conferinta va avea loc la Hotel Pleiada Boutique Iasi, pe 14 aprilie, ora 18:00.

Cu ocazia acestei conferinte, Dr Menis Yousry, psihoterapeut in terapie sistemica de peste 20 de ani, se afla pentru a doua oara la Iasi. Din pasiune pentru comportamentul uman si neurobiologie, Dr Menis Yousry si-a inceput cercetarile si studiile in Londra, continuand sa profeseze ca psihoterapeut, formand la randul sau alti terapeuti prin educare si supervizare. De asemenea, a infiintat primul Centru de Terapie de Familie in Sistemul National al Marii Britanii, cu scopul de a oferi terapie de cuplu si familie integrata sistemului de sanatate. In urma practicii de cabinet, a dezvoltat conceptul Procesul Essence, pe care il faciliteaza in cursurile Essence din intreaga lume, lucrand pana in prezent cu peste un milion de persoane, prin conferinte, cursuri si terapie. Dr Menis Yousry este si autor al cartii publicate in limba romana „Descopera-ti amintirile ascunse si adevaratul eu.”

Va invitam sa va bucurati de o experienta unica, informatii noi si posibilitatea de a gasi raspuns la intrebarile dumneavoastra legate de relatii si relationare, in cadrul conferintei „Cum sa transformi razboiul in iubire, in relatii”.

Data: 14 Aprilie 2016. Locatia: IASI, Hotel Pleiada Boutique, harta aici. Intrare: 30 de lei, cu plata la intrare. Ora: conferinta incepe de la ora 18.00, cu intrare in sala de la ora 17:30

Evenimentul va fi urmat de cursul de baza Essence Foundation, ce se va desfasura pe parcursul a trei zile intregi (15-18 Aprilie). Mai multe informatii AICI.

INFO

www.essence-process.com

www.facebook.com/EssenceFoundationRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: