”Cum sa ne mentinem singuri sanatatea” – colectie de carte semnata de Narih Ivone

Ateneul din Iasi va invita la o prezentare a colecției de cărți „Cum să ne menținem singuri sănătatea” – autor Narih Ivone, prezintă Zenovia Chiran – joi, 19 ianuarie, ora 17.00 în Foaierul Ateneului.

Intrarea liberă.

În marea acţiune de prevenire şi de vindecare a bolilor oamenilor am scris cărţile de față. Ele sunt rezultatul unei documentări temeinice în ştiinţele: chimie, biologie, fiziologie, etc., pe care se întemeiază şi dogma medicinii oficiale. În cărţile mele am prezentat şi citate din tratatele ştiinţifice scrise de renumiţi oameni de ştiinţă români şi internaţionali. Cărţile mele mai cuprind şi unele tehnici de vindecare pe care le-am efectuat şi le-am experimentat pe mine şi pe apropiaţii mei. Pe unele din aceste tehnici le-am descoperit eu”  – a declarat autoarea.

1.    „Vânătoarea pentru împerechere” de Narih Ivone, 2012, Editura PIM Iaşi
Cea mai importantă afacere din viaţa omului este acţiunea lui de socializare: cu cine se întovărăşeşte, cu cine se împrieteneşte, cu cine se împerechează, cu cine face sex şi cu cine se căsătăreşte, pentru că prietenii şi partenerul/ partenara de viaţă te pot ajuta să prosperi sau te pot ucide.
În carte sunt prezentate aspectele acţiunii de socializare a omului: metodele utilizate, practicile tradiţionale aplicate şi consecinţele rezultate.

2.    „Războiul cu întunericul” de Narih Ivone, 2012, Editura PIM Iaşi
În carte sunt prezentate multe cazuri reale de vindecare a bolilor prin metode simple, ieftine şi accesibile tuturor. Unele din cazurile prezentate în carte s-au aflat la limita între viaţă şi moarte. Bătălia a fost câştigată de viaţă.
Cartea pledează pentru necesitatea educaţiei, care să-l ajute pe om să-şi cunoască propriul corp şi modul corect de utilizare a lui, cu scopul menţinerii sănătăţii, a capacităţii de muncă şi pentru obţinerea stării de fericire.

3.    „Apocalipsa este în derulare” de Narih Ivone, 2013, Editura PIM Iaşi
Apocalipsa înseamnă distrugerea condiţiilor pentru desfăşurarea vieţii pe planeta Pământ. În carte sunt prezentaţi factorii vizibili care întreţin viaţa pe planeta Pământ: soarele, aerul, apa şi pământul şi modul în care aceşti factori determină existenţa fiinţelor vii.
Distrugerea vieţii este provocată de oameni, prin emisiile de oxid şi bioxid de carbon în aerul atmosferic, în principal de la autovehicule şi din celelalte activităţi, cât şi prin creşterea consumului de oxigen.

4.    „Cine hotărăşte soarta omului” de Narih Ivone, 2014, Editura PIM Iaşi
În carte este prezentată o incursiune, o călătorie cu o durată de 4 ani, efectuată de omul normal fără pile şi relaţii, prin sistemul justiţiar. Cartea prezintă în ce a constat activitatea justiţiară în cazul respectiv. Cartea demonstrează că în sistemul justiţiar, pentru o speţă, un caz, există mai multe legi, unele pro, altele contra. În plus,  justiţiarul îşi ia  dreptul să interpreteze legea pro sau contra. Aşa este scris pe actele emise de sistemul justiţiar. Prin interpretarea unei legi pro sau contra se anulează legea respectivă.

5.    „Cartea tehnică a omului” de Narih Ivone, 2015, Editura Pim Iaşi
Prezintă ce este omul, după concepţia  exprimată până în prezent, de către savanţii înaintaşi.
Procesul de fabricare a  omului, care în momentul de faţă, în unele cazuri este iresponsabil.
Din ce este compus omul, pornind de la elementele chimice, ajungând până la combinaţiile chimice în substanţele organice care-l alcătuiesc pe om. Funcţionarea omului, cu explicarea rolului fiecărui orificiu al organismului uman. Alimentarea cu utilităţi: cu alimente, cu apă şi cu aer, cu specificarea indicatorilor de calitate impuşi utilităţilor. Unele referiri asupra stilului de viaţă favorabil sănătăţii, care include gândirea, mişcarea, munca, relaxarea, somnul, etc.

6.    „Descifrarea limbajului cifrat” de Narih Ivone”, 2016, Editura PIM Iaşi
Explică pe înţelesul tuturor limbajul, cuvintele specifice utilizate în unele domenii de activitate ce acţionează asupra oamenilor: sistemul sanitar, sistemul de învăţământ şi în relaţiile contractuale.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: