Cum să fii părinte bun pentru adolescenţi/ Michael Hammond

Cum sa fii un parinte bun pentru adolescenti  Michael Hammond

In colectia Psihologie Practica a aparut o noua carte care se adreseaza oricarui parinte de adolescent, mai ales parintilor care doresc sa afle procedee si raspunsuri specifice, concrete, despre cum sa rezolve numeroasele situatii dificile cu adolescentii: Cum sa fii parinte bun pentru adolescenti de Michael Hammond.

Adolescentul tau iti face tot mai multe probleme? Chiuleste de la scoala, te minte, bea si fumeaza sau s-a inhaitat cu vreo gasca dubioasa? Cu o experienta bogata in consilierea de familie, psihologul Michael Hammond propune parintilor ingrijorati cateva instrumente practice prin care sa poata indrepta comportamentul rebel al adolescentilor. De la certurile din casa si dificultatile scolare pana la probleme mai grave, precum consumul de droguri sau furtul din magazin, pentru toate exista o solutie. Sistemul de metode propus de autor poate schimba in mod vizibil purtarea adolescentului in mai putin de doua luni.

DESPRE AUTOR

Michael Hammond este un psihoterapeut american din Salem, statul Oregon, specializat in probleme de casatorie si familie.

DATE TEHNICE: Autor: Michael Hammond; Traducere din engleza de Mihaela Negrila; Nr. de pagini: 288; Pret: 35.00 Ron; Colectia: Psihologie Practica

INFO

Editura TREI

Blog: www.edituratrei.wordpress.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: