Cum poti folosi globurile de Craciun!

Poti folosi globurile pentru a crea diferite aranjamente de Craciun sau aranjamente centrale, pentru masa de Craciun. Scoate luminarile in evidenta, creind un suport din globuri.

Globuri de CraciunCreeaza o baza circulara din sirma si prinde de aceasta globurile. Pentru ca sirma sa nu se mai vada, o poti infasura cu hirtie creponata sau sfoara colorata. Poti inlocui sirma cu crengute sau iedera. Ca sa arate cit mai festiv, foloseste sclipici sau un spray argintiu ori auriu.

O alta metoda de a folosi globurile este la masa de Craciun.

Le poti utiliza pentru a prinde de ele cartonase cu numele fiecarui invitat sau pentru a lega servetelele, in acest caz fiind necesare unele de dimensiuni mici.

Un mod ingenios de a le folosi la masa de Craciun este sa indepartezi capacelele agatatoare si sa folosesti globurile ca vaze, punind in ele flori mici, colorate.Globuri de Craciun

Renunta la aranjamentele centrale ale mesei de Craciun, clasice, alcatuite din crengi de brad si conuri, si inlocuieste-le cu unele chic.

Ai nevoie de niste vase decorative inalte, din sticla transparenta, pe care sa le umpli cu globuri. Este de preferat sa folosesti maximum doua culori. Poti aseza globurile in straturi, alternindu-le cu conuri vopsite, lamii, nuci, ghinde sau margele.

Ghirlanda globuriFii inventiva si, in loc sa achizitionezi o ghirlanda comuna, din crengi de brad, creeaza chiar tu una din globuri.

Formeaza baza dintr-o sirma mai rezistenta si prinde de aceasta globurile. Poti alterna culorile, in functie de paleta cromatica pe care ai abordat-o pentru amenajarea intregii locuinte, si poti folosi ghirlanda atit pentru decorarea usii de la intrare sau a semineului, cit si a mesei de Craciun.

Atunci cind iti pregatesti locuinta de Craciun, nu trebuie sa ignori peretii. Realizeaza diferite aranjamente, legind globurile cu panglici colorate. Le poti alatura tablouri, diferite figurine sau flori.

De asemenea, poti folosi globurile pentru a decora parapetii balcoanelor si balustradele scarilor. (http://condo.kudika.ro/)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: