Cum poți deveni supererou la Cros pentru școli 2018

Cros pentru școli este un eveniment de fundraising prin alergare, pentru școlile ieșene, care creează contextul potrivit inițiativei, schimbării și îmbunătățirii educației în orașul nostru.

În cele 3 ediții, ieșenii au reușit să strângă, în contextul Cros pentru școli, 382,503.37 lei prin fundraising, pentru cele 61 de proiecte ce le-au stârnit pasiunea și empatia. Astfel, 3,466 de alergători au participat la îmbunătățirea mediului școlar, implicit la un Iași în care inițiativa crește.

Cum poți deveni un supererou la cea de a 4-a ediție Cros pentru școli:

-Intri pe www.crospentruscoli.ro, la secțiunea „Proiecte înscrise”, acolo 35 de idei își așteaptă supereroii;

-Alegi una dintre ele și până pe 19 mai îmbini fundraising-ul cu distracția. Fie că alegi să organizezi un târg de bunătăți în pauza de masă, o seară de film la lucru, o petrecere tematică, totul ține de creativitate.

-Apoi pe 19 mai, ne întâlnim pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, cu multe emoții și nerăbdare, căci îi vom întâlni pe toți supereroii Iașului.

Anul acesta, Cros pentru școli va avea o a 5-a cursă: „Cursa deghizată” (1,2 km).  E cursa în care orice ieșean își poate scoate la iveală superputerea și poate lua înfățișarea oricărui supererou, fie el autohton, Marvel sau poate chiar o variantă mai nonconformistă.

Find your superpower! Fie că alegi să alergi ca supererou deghizat în cetățean, la cursele clasice (1,2 km, 2,8 km, 5,6 km sau 8,4 km) sau alegi să îți dezvălui identitatea de supererou și să te înscrii la Cursa Deghizată.

Cros pentru școli este un eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul Sponsorului Principal Conduent.

INFO

Cros pentru Scoli

www.crospentruscoli.ro

www.facebook.com/crospentruscoli

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: