Cum ne pregatim de toamna cu cele mai noi carti ale anului 2019?

Vara isi arata ultimele puteri, si odata cu sosirea toamnei vom petrece din ce in ce mai putin timp afara… Insa anotimpul ploios nu trebuie sa ne descurajeze! Si ce e mai interesant si sanatos decat o carte buna?

Noi am inceput devreme: am cautat o LIBRARIE ONLINE si am alcatuit o colectie impresionanta de carti pentru gusturile oricui. Fie ca esti fan beletristica, literatura universala, fictiune sau biografii, ti-am pregatit o colectie cu CELE MAI NOI CARTI ALE ANULUI 2019, din orce domeniu.

Nici cei mici nu sunt lasati mai la urma! Exploreaza categoria de CARTI PENTRU COPII, si vei descoperi o colectie de carti de povesti, carti de colorat sau poezii pe care sa le explorati impreuna. Stim cu totii cat de importanta este imaginatia unui copil, si nimic nu o poate stimula mai bine decat o carte.

Pentru asta, printesele Disney sau eroii clasici din literatura romana sunt la datorie! Ia-l pe cel mic intr-o aventura cu Harap-Alb sau Ursul pacalit de vulpe, si bucurati-va impreuna intr-o dupa-amiaza ploioasa de toamna.

INFO

boocarti.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: