“Cum își găsesc copiii drumul în viață? – seminar sustinut de Oana Moraru

Cum se construiesc motivațiile adevărate, nevoia de a afla și bucuria de a face lucruri importante în viață? Cum observ, aflu și onorez particularitățile copilului meu? Cum evaluez cine e copilul meu și încotro se îndreaptă el? Ce pot face eu, ca părinte, și ce pot face profesorii pentru devenirea lui?  Cum suplinesc acasă ce nu reușește școala? Ca profesor, cum sprijin o generație de copii, uneori, insuficient susținută de familie?

Sunteti invitati la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Experiențele și prezența voastră în fața celorlalți, alături de mine- vor transforma întâlnirea noastră în energie adevărată și inspirație imediată!

Oana Moraru vine cu toată experiența sa de peste 20 de ani în școală, ca mamă, ca dascăl, ca director și formator – cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managementul învățării autentice. Și mai ales cu șansa de a fi văzut câteva generații de copii crescând sub ochii sai, de la 2 la 16 ani, aceeași, în continuă transformare.
– Ce îl face pe unul să reușească?
– Ce îl face pe altul să renunțe?
– Când se întoarce cheia autodeterminării?
– Care experiență sau care dascăl, ce acțiune, ce cuvânt poate hotărî destinul copilului meu?

Sunteti așteptati la evenimentul de la Iasi, cu sprijinul partenerului  local – Re-Mind Center.

INSCRIERE

Cei care doresc să se înscrie, sunt rugati sa trimita mail la voceaparintilor@gmail.com!  Veti primi detalii despre achiziția biletului de participare (120 lei/persoană) și invitația de a adresa deja în scris o parte din întrebările care vă frământă!

INFO

Re-Mind Center

www.facebook.com/ReMindCenter

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: