Cum a devenit fiul meu vedeta pe Internet

Matt Brian scrie pentru The Next Web si intr-un articol publicat pe 14 iulie, prezinta imprejurarile in care fotografia fiului sau a devenit un hit pe Internet, fara ca el sa-si doreasca acest lucru.

cum petreceau timpul copii

Colajul foto care a devenit ''viral''

Brian isi incepe povestea spunind: ”…in calitatea mea de editor am avut ocazia sa-mi vad munca in cele mai neasteptate locuri de pe Internet. Insa, nu m-am asteptat niciodata ca o fotografie a fiului meu, postata pe contul de Facebook, sa capete o popularitate atit de mare.

Povestea fotografiei ”virale”

Prin intermediul contului de Instagram, Brian posteaza destul de des fotografii de familie, atit pe contul de Twitter cit si pe cel de Facebook. Face acest lucru fara a se astepta sa fie vazute de multa lume, insa doreste ca prietenii sai sa fie la curent cu ceea ce se intimpla in viata sa.

In luna martie, a postat prin contul de Instagram o fotografie a fiului sau mai mare, Noah, jucindu-se la telefonul mobil. Asa cum spune Brian, in momentul in care a facut fotografia se aflau intr-un restaurant pentru a minca ceva, iar Noah l-a rugat sa-l lase sa se joace pe telefon. La descrierea imaginii postate pe contul de Facebook a scris: ”iSon”. Dupa postare, a primit sase Like-uri si doua comentarii. S-a gindit ca asta este tot –  pina a primit un e-mail din SUA.

iSon - Noah, fiul lui Matt Brian

Aceasta este fotografia postata de Matt Brian pe contul sau de Facebook

Un prieten din SUA (Matt Brian locuieste in Marea Britanie), i-a expediat un mesaj in care ii spunea ca isi aminteste de postarea fotografiei pe contul de Facebook si ii atragea atentia asupra unui email pe care tocmai  il primise de la seful sau si in care il recunoscuse pe fiul lui Brian.

La finalul mesajului, prietenul a scris: ”Voiam sa ma asigur ca stii faptul ca fiul tau a devenit o celebritate pe Internet. LOL.”

O cautare rapida pe Google dupa descrierea folosita la postarea fotografiei a returnat rezultate aici, aici, aici, aici, aici, aici si aici.

Matt incheie povestea, spunind: ” Da, este fiul meu, am surprins momentul si am facut fotografia. Nu am nici o legatura cu imaginea care circula acum pe Internet. Oricum, va fi o poveste frumoasa de spus atunci cind va creste.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: