Cultura serviciilor superioare, carte si conferinta sustinuta de Ron Kaufman la Bucuresti

kaufman-cultura-serviciilor-superioare-fotoTrăim într-o lume a serviciilor. E suficient să privim la economiile performante, care trec încet-încet de la axarea pe producție la cea pe servicii, pentru a vedea cum va arăta viitorul în afaceri. Câștigătorii zilei de mâine nu vor fi cei care se vor lupta pe segmentul de piață numit preț, ci aceia care vor reuși să creeze și să consolideze o cultură a serviciilor superioare. Ron Kaufman, considerat cel mai important lider și gânditor din lume în domeniul serviciilor, ne arată pașii pe care trebuie să-i parcurgem pentru a deveni competitivi pe o piață din ce în ce mai aglomerată și mai volatilă.

Mi-as dori ca aceasta carte sa intre ca prin minune in mintea fiecarui lider din tara noastra si sa fie subiect pe agenda sedintelor saptamanale

Ron Kaufman revine la București miercuri, 12 noiembrie 2014, la Hotel Marriott pentru a susține cel de-al doilea workshop, ,,The Secrets of Superior ServicesTM” – programul său practic de implementare a leadershipului în servicii pentru profesioniștii din vânzări, marketing, HR și top management. Găsiți mai multe informații despre eveniment accesând www.ronkaufman.ro

„Lucrurile simple sunt de regulă cheia pentru a obține realizări importante. Dar cele mai simple lucruri sunt și cel mai greu de explicat. Ron Kaufman este cel mai energic și competent ghid pentru înțelegerea perfectă a ceea ce înseamnă să livrezi excelență în tot ceea ce faci.”

ORLANDO SZASZ – business angel și co-organizator workshop ,,The Secrets of Superior ServicesTM”

DESPRE

Ron Kaufman este cel mai important consultant la nivel global în Cultura Serviciilor. Speaker, consultant, autor a 14 bestselleruri, editorialist și trainer, Ron Kaufman pune în centrul modelului de acțiune al companiilor cultura serviciilor superioare, cu scopul de a obține diferențiere și creșterea afacerilor. Ron lucrează cu echipele de conducere ale unor companii globale precum Federal Express, Citibank, Singapore Airlines, IBM, Microsoft, Chevron, Visa, Marriott sau Pfizer, precum și cu organizații și agenții guvernamentale, pe care le-a sprijinit să construiască avantaje competitive prin Servicii Superioare. Ron publică regulat în Bloomberg Businessweek, The Wall Street Journal, The New York Times și USA Today. A fost inclus în clasamentul ,,Top 25 Whoʼs Hot” dedicat celor mai remarcabili speakeri, top alcătuit de către Speaker Magazine.

CUMPĂRĂ

Puteți comanda Cultura serviciilor superioare de Ron Kaufman cu o reducere de 5%, la prețul de 46,55 lei:

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: