Culori de primavara in Parcul Palas[GALERIE FOTO]

Primăvara a readus în parcul Palas spectacolul de culori, de la verdele intens al gazonului, mugurilor și frunzelor, până la cele mai surprinzătoare nuanțe de violet, roșu și galben ale arborilor și arbuștilor înfloriți. Zilele însorite au pictat un veritabil tablou, pentru că au trezit la viață magnoliile, prunii roșii, azaleele, cameliile și ceilalți arbuști care înfrumusețează parcul din ansamblul Palas.

Spațiul verde este cu atât mai frumos în această perioadă, cu cât cei care aleg să se destindă în plimbări pe aleile din parc sau pe gazon se pot delecta cu un joc vizual al culorilor, printre raze de soare. Pe lângă relaxarea în aer liber, în compania unui peisaj impresionant, parcul Palas reprezintă și o destinație cu multiple posibilități de recreere. Cei care preferă să-și petreacă timpul liber alături de prieteni pot alege dintr-o ofertă variată de terase ale cafenelelor și restaurantelor din parc.

Vești bune sunt și pentru copii, întrucât s-au redeschis trambulinele Palas Jump, dar și caruselul venețian, iar sesiunile de joacă sunt nesfârșite pe gazonul din parc. În plus, cei care vor să mute distracția în interior sunt așteptați să descopere Labirintul Iepurașului, până sâmbătă, 15 aprilie 2017, și vor fi răsplătiți cu multă ciocolată.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: