Culoare si vitalitate la expozitia de pictura pe sticla gazduita de Grand Hotel Traian

Artistii Fundatiei Gallieri din Bacau prezinta zilele acestea publicului iesean expozitia unicat “Imaginar in sticla”.

Lucrarile sunt realizate printr-o tehnica speciala care nu implica folosirea pensulelor si culorilor pe baza de ulei, ci doar a fragmentelor de sticla fuzionata care capata viata, asemenea unei fiinte magice, intr-o intreaga paleta cromatica.

Gheorghe Parascan, Ovidiu Nicolae Belciug, Razvan Marius Duta si tanara de 12 ani, Irene Vasilache, si-au armonizat viziunea si pasiunea cu sticla topita prin ardere in cuptor.

Pentru iubitorii de frumos, Grand Hotel Traian are incepand cu luna iulie a acestui an o Galerie de arta, care reprezinta un cadou pentru clientii hotelului, dar si pentru ieseni. Este o initiativa de bun augur ce isi doreste sa intareasca caracterul cultural al Iasului.

“Fiind o locatie in care istoria si cultura au lasat amprente peste ani, ne dorim sa sprijinim arta ieseana si sa intampinam cu profesionalism cerintele admiratorilor artei organizand vernisaje o data la trei saptamani. Expozitia Imaginar in sticla completeaza agenda culturala a evenimentelor din aceasta toamna”, a declarat reprezentanta Grand Hotel Traian, Stefania Mihailescu.

Expozitia cu vanzare se afla in foaierul Grand Hotel Traian si poate fi vizitata zilnic, in intervalul 08:00-22:00, pana pe data de 13 decembrie. Tot acolo, mai puteti admira pana pe 1 decembrie expozitia de numismatica “Bancnotele si monedele lumii” a colectionarului Eugen Saveliu.

Autor: Anca Covaliu (Facultatea de Filosofie, UAIC – Comunicare si Relatii Publice, an II).

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: