Expoziția „Culoare și grafică din vara 2013”

expozitia-culoare-si-grafica-din-vara-2013-asociatia-centrul-de-promovare-turistica-iasi-afis-david-alexandruAsociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iași șiPrimăria Municipiului Iași organizează a doua expoziţie personală de pictură și grafică a micului artistieșean David Alexandru-8 ani, expoziţie intitulată « CULOARE ȘI GRAFICĂ DIN VARA 2013 ».

Expoziția « CULOARE ȘI GRAFICĂ DIN VARA 2013 » are loc în Turnul Golia(Clopotniță)-et.I si II și aduce în atenția publicului lucrările executate de David pe parcursul verii acestui an, mai exact în timpul vacanței de vară.

În expoziție sunt prezentate un număr de  79 de lucrări de pictură și grafică, lucrări care demonstrează un progres remarcabil , atât cantitativ dar mai ales calitativ , față de lucrările anterioare  de debut ale lui David.

Acest progres este remarcat chiar de un artist consacrat al Iașului și anume Dl.Sorin Otînjac care a urmărit activitatea și lucrările lui David și a concluzionat că “Lucrările sale evidențiază clar un sensibil și rafinat colorist, iar în ceea ce privește desenul, acesta este caracterizat de o mare expresivitate plastică”.

Este de remarcat faptul că David expune o lucrare pe tema crucii și în cadrul Expoziției  « CRUCEA » ce se desfășoară în Turnul Spiritualității din incinta Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia.

David are deci participări în expoziții individuale și în expoziții colective la doar 8 ani.

  • Vernisajul expoziției « CULOARE ȘI GRAFICĂ DIN VARA 2013 » are loc Vineri 20 septembrie 2013, ora 17, în Turnul Golia(Turnul Clopotniță)-et.I.

Expoziția de față se află inclusă în programul manifestărilor oficiale anunțate de Primăria Municipiului Iași de Sărbătorile Iașului-Sfânta Cuvioasă Parascheva, perioadă în care expoziția va fi cu  intrare liberă (pe parcursul lunii octombrie 2013).

Ca la fiecare expoziție individuală a lui David, fie că a avut loc la Golia, fie că a avut loc la Palatul Copiilor Iași, și de această dată, Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a editat un album cu lucrările expuse în cadrul expoziției « CULOARE ȘI GRAFICĂ DIN VARA 2013 ».

INFO

www.iasi-info.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: