CUIB sarbatoreste 1 an cu premii, muzica si reciclare creativa

cuib-1-an

În weekendul 5-7 decembrie , sunt celebrate, prin diferite activităţi, cele 3 dimensiuni (magazin, bistro şi spaţiu de conştientizare) ce fac din CUIB un Centru Urban de Iniţiative Bune!

Vineri, 5 decembrie, cu ocazia aniversării primului an de CUIB sunteti premiati cu premii din magazin. CUIB organizeaza o tombolă și ofera premii în valoare totată de 500 lei (produse din magazin și vouchere de consumație). Iată pașii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a participa:

  • află răspunsul (dacă nu îl știi deja) la întrebarea din imaginile postate pe pagina de Facebook;
  • treci pe la CUIB;
  • notează pe un bilețel pentru tombolă, numele, prenumele data și răspunsul la întrebare;
  • dă-l celor de la bar.

Poți adăuga un bilețel pentru fiecare din cele cinci întrebări care vor fi postate de luni până vineri. Vineri, 5 decembrie 2014, pe seara sunt anuntati câștigătorii.

CUIB este primul proiect de antreprenoriat social din România care funcționează sub forma unui spațiu pluridimensonal cuprinzând un bistro, un magazin și spațiu pentru evenimente cultural-educative.

CUIB este primul proiect de antreprenoriat social din România care funcționează sub forma unui spațiu pluridimensonal cuprinzând un bistro, un magazin și spațiu pentru evenimente cultural-educative.

Sâmbătă, 6 decembrie, pregătim gustări locale şi de sezon pe care vă invităm să le savuraţi începând cu ora 13.00 în cadrul unui bufet de sărbătoare. Biletele se vor putea cumpăra în avans şi vor costa 25 lei, iar locurile sunt limitate. Detalii în curând. Spre seară, de la ora 20.00, ne vom lăsa purtaţi de muzică şi relaxare, la un pahar de vin, alături de prieteni.

Duminică, 7 decembrie, începând cu ora 12.00, o dedicăm laturii educaţionale şi organizăm un atelier din materiale reciclate cu scopul de a realiza decoraţiuni de Crăciun şi cu siguranţă veţi primi ceva bun din partea noastră, ca sărbătoriţi. În acelaşi spirit, e ziua cea mai potrivită să primim cadouri :)ce vor fi puse la mare preţ în albumul nostru special creat pentru asta.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: