Cu ”Lightsaber Escape” lupti ca un Jedi. The Force be with you!

lightsaber

Cum febra ”Star Wars” a atins apogeul saptamana asta, Google a lansat un nou produs pentru fanii francizei. Acum poti sa te duelezi cu soldatii Stormtroopers, din confortul fotoliului propriu.

Lightsaber Escape este un joc-experiment care foloseste platforma web Chrome si transforma smartphone-ul tau intr-o sabie laser. Pentru a-l testa, viziteaza de pe computer site-ul jocului si copie URL-ul unic pe care il vei gasi acolo in ferestra browser-ului din telefonul tau. Poti proceda si invers, intrand pe site de pe smartphone.

Apoi, vei fi atentionat sa-ti calibrezi telefonul. Odata ce ai facut asta, telefonul tau va deveni manerul unei stralucitoare sabii laser, iar imaginea acesteia va aparea pe ecranul calculatorului. Foloseste sabia pentru a lupta impotriva trupelor care te ataca si care par hotarate sa te ucida.

La revedere productivitate, bine ai venit distractie!

Jocul, care functioneaza nu numai in Chrome ci si pe alte variante de browser,  a fost creat de Google in colaborare cu LucasFilm si cu studioul de efecte speciale Industrial Light&Magic.

Sursa: www.huffingtonpost.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: