”Cu drag de Dragobete”, la Casa de Cultura a Studentilor

dragobete moldavia

Pe 24 februarie orele 18:30, ne remodelăm…și vă reinvităm…. Astfel amfitrioana noastră, Asociatia Moldavia împreună cu Asociatia Studentilor Chimisti Chemis , propun o simplificare a oricarei forme siropoase de manifestare.

Iar cum toate sunt pe fugă in lumea asta nebună… pe 24 membrii A.S.C. “Chemis” Iași au propus un eveniment de, speed dating cu ocazia sarbatorii românești de Dragobete, eveniment desfașurat la nivel național în mai multe centre universitare, concomitent.

In 2015, la Iași, evenimentul a fost desfașurat in organizare cu urmatoarele organizații studențești: Liga Studentilor de la Mecanica Iasi, A.S.A.H.. (Asociația Stundenților si Absolvenților Hidrotehniști) si A.S.A.I. ( Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Iaşi ).

Iar cum muzica nu putea să lipsească acestei chermeze lăuntrice, Asociatia Moldavia are deosebita plăcere ce a vă prezenta pe destonicii ficiori de la B.P.C., care, sunt diferiți, ascultă diferit dar au puncte comune în muzică, și doresc să cânte și să ne distrăm împreună. Acum, cred că am zis destule, surprize or mai fi, aflați dacă veniți, noi cu drag vă așteptăm.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor, Iasi

Str. V. Conta 30

Telefon: 0232410615

E-mail: casadecultura_iasi@yahoo.com

FB: www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: