”Cu drag de Dragobete”, la Casa de Cultura a Studentilor

dragobete moldavia

Pe 24 februarie orele 18:30, ne remodelăm…și vă reinvităm…. Astfel amfitrioana noastră, Asociatia Moldavia împreună cu Asociatia Studentilor Chimisti Chemis , propun o simplificare a oricarei forme siropoase de manifestare.

Iar cum toate sunt pe fugă in lumea asta nebună… pe 24 membrii A.S.C. “Chemis” Iași au propus un eveniment de, speed dating cu ocazia sarbatorii românești de Dragobete, eveniment desfașurat la nivel național în mai multe centre universitare, concomitent.

In 2015, la Iași, evenimentul a fost desfașurat in organizare cu urmatoarele organizații studențești: Liga Studentilor de la Mecanica Iasi, A.S.A.H.. (Asociația Stundenților si Absolvenților Hidrotehniști) si A.S.A.I. ( Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Iaşi ).

Iar cum muzica nu putea să lipsească acestei chermeze lăuntrice, Asociatia Moldavia are deosebita plăcere ce a vă prezenta pe destonicii ficiori de la B.P.C., care, sunt diferiți, ascultă diferit dar au puncte comune în muzică, și doresc să cânte și să ne distrăm împreună. Acum, cred că am zis destule, surprize or mai fi, aflați dacă veniți, noi cu drag vă așteptăm.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor, Iasi

Str. V. Conta 30

Telefon: 0232410615

E-mail: casadecultura_iasi@yahoo.com

FB: www.facebook.com/CCSIASI

PE ACEEASI TEMA:

Dragobete cu LIVE @Mignon Cafe

Cea mai frumoasă declarație de dragoste la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”

Dragobete iubeste romaneste la Gramps Hamak

La Taifas, de Dragobete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: