Cu Cenusareasa la bal | Ateneul National din Iasi

 

Duminică, 17 aprilie 2022, ora 11:00, vă așteptăm la spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, regia Toma Hogea, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” – Ateneul Național din Iași!

Orice spectacol presupune o nouă provocare pentru fiece artist, este momentul de întânire/descoperire a actorilor cu personajele noi, care însuflețite cu har si plăcerea jocului, oferă lumină, bucurie si zâmbete pe chipul fiecărui spectator.

Titlul ,,Cu CENUȘĂREASA la bal” ne dezvăluie, deja, atmosfera spectacolului dar, totodată, invită publicul, de toate vârstele, de-a fi părtași la seara de bal, unde surprizele vor face tot deliciul.
O muzică de foarte bună calitate, cu umor, cu momente lirice, semnată de compozitorul Tibor Cári , va întregi atmosfera și va crea aura necesară, specifică unei seri de bal.

Un spectacol colorat, cu un decor original și rafinat, semnat de scenografa Axenti Marfa,cu costume deosebit de inventive, cu stil, purtând semnătura scenografei Alina Dincă Pușcașu, completează/ aprofundează gândul regizoral, de a aduce la rampă un spectacol inventiv și modern.

Balul, nu ar fi posibil fără participarea actorilor, o trupă profesionistă, dezinvoltă, cu posibilități multiple de exprimare scenică, cu talent și, nu în ultimul rând, plăcerea și bucuria absolută a jocului…! ATENEUL din IAȘI, invită pe toți cei care vor să participe la balul Cenușăresei, la o seară de poveste, la o seară magică …

Distribuție: Cenușăreasa – Alexandra Macovei, Zâna – Erica Moldovan, Majordomul – Daniel Onoae, Regele – Codrin Dănilă, Prințul – Dumitru Florescu, Mama vitregă – Alexandra Paftală, Sora vitregă – Ana Hegyi, Sora vitregă – Cezara Fantu, Tunarul – Gelu Ciobotaru

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: