Cu bicicleta la mare, editia 2014

În 26 si 27 aprilie 2014, Lidl si ProSport te invită să participi la o nouă aventură pe două roti în cadrul evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Pentru a deschide calea către mare si a te bucura de primii pasi pe plajă si anul acesta, pregăteste-ti bicicleta si ia-ti pachetul de start oferit de Lidl.

Sâmbătă, 26 aprilie, Lidl asteaptă toti iubitorii de ciclism în parcarea magazinului aflat pe strada Liviu Rebreanu, nr. 19, din Bucuresti, pentru a da startul celei de-a opta editii a evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Alături de participantii la cursa către mare va fi si Lucian Mîndrută, unul dintre initiatorii evenimentului.

Ca si în anii trecuti, destinatia participantilor va fi plaja din Năvodari, iar Lidl îi asteaptă în mai multe puncte de alimentare, amenajate pe parcursul traseului. În aceste puncte de alimentare, Lidl va oferi participantilor diverse alimente si apă plată, pentru ca ei să capete forte proaspete.

Pachetele de start vor putea fi ridicate de către participanti în cursul zilei de joi, 24 aprilie 2014, din parcarea magazinului Lidl din strada Liviu Rebreanu, nr. 19, din Bucureşti, în intervalul orar 10:00 – 19:30. Acestea contin produse pentru ciclism marca Crivit Sports – o pompă cu manometru, ochelari sport si o sticlă termos.

Suntem bucurosi că, pentru al treilea an consecutiv, Lidl sustine evenimentul <<ProSport cu bicicleta la mare>>. Este un proiect care sprijină un stil de viată sănătos, din care nu lipseste miscarea. Lidl sustine participantii la eveniment nu doar cu echipamente Crivit Sports, dar si cu produsele oferite în punctele de alimentare. Stilul de viată sănătos este un obiectiv pe care Lidl îl sustine pe tot parcursul anului. Oferind clientilor produse si accesorii sportive la preturi accesibile, îi încurajăm să acorde atentie sporturilor preferate si să se bucure de miscare.” a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

ProSport cu bicicleta la mare” este deja o traditie, ale cărei începuturi au avut loc acum sapte ani, când Lucian Mîndrută si Cristian Mihai Popescu au pornit pentru prima dată la drum având ca destinatie litoralul. Anul acesta, peste 400 de pasionati ai ciclismului vor lua startul într-o frumoasă aventură pe două roţi, către plaja din Năvodari.

UTILE

TRASEU

Prima zi, sambata: Bucuresti – Lehliu – Amara. A doua zi, duminica: Amara – Slobozia – Giurgeni – Navodari. Plecare la 9:00 in dimineata de sambata si la 08:30 in dimineata de duminica.

PLECARE

Adunarea se face la 8:00 dimineata, la magazinul Lidl din strada Liviu Rebreanu 19. Acolo vor fi si autocarele in care se pun bagajele. Se ia doar apa care trebuie sa ajunga pana la primul punct de hidratare.

INTOARCERE

Intoarcerea se face cu autocarul, duminica seara. Pentru biciclete sunt prevazute camioane, care vor insoti convoiul spre Bucuresti. Plecarea spre casa va fi organizata de pe plaja de la Navodari, la  El Comandante, dupa beach-party. Ora de plecare depinde de cea de sosire, probabil ca nu mai tarziu de 21:00.

Taxa de inscriere este de 300 lei de persoana (TVA inclus). Detalii despre inscriere AICI.

INFO

cubicicletalamare.prosport.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: