CSMS Iasi sarbatoreste promovarea in Liga I de fotbal

CSMS Iaşi va serba sâmbătă, 7 iunie 2014 promovarea în Liga I de fotbal. Înainte de meciul cu ACS Berceni, din ultima etapă a eşalonului secund, în pauză şi după fluierul final al partidei, vor fi organizate mai multe momente menite să pigmenteze seara în care se va pune punct sezonului 2013-2014.

PROGRAM

Distracţia în Copou va începe la ora 19:30, cu jumătate de oră înaintea startului disputei cu gruparea ilfoveană, când va avea loc un recital de 20 de minute susţinut de o fanfară militară. Pe finalul recitalului, vor începe şi demonstraţiile unui grup de majorete şi a unor oameni pe catalige, care vor “presta” şi în pauza partidei.

Înainte de meci, fotbaliştii vor trimite mai multe mingi în tribunele arenei, atmosfera urmând a fi colorată şi de baloane cu heliu alb-albastre. Imediat după sfârşitul disputei cu ACS Berceni, câteva “tunuri” vor arunca în aer confetti de hârtie, seara urmând a fi încheiată cu două show-uri în care se va pune accent pe lumină, jocurile de lasere şi de artificii urmând a dura, fiecare, câte cinci minute.

Intrarea la stadionul “Emil Alexandrescu” va fi liberă.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

INFO

www.csmsiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: