CSMS Iasi sarbatoreste promovarea in Liga I de fotbal

CSMS Iaşi va serba sâmbătă, 7 iunie 2014 promovarea în Liga I de fotbal. Înainte de meciul cu ACS Berceni, din ultima etapă a eşalonului secund, în pauză şi după fluierul final al partidei, vor fi organizate mai multe momente menite să pigmenteze seara în care se va pune punct sezonului 2013-2014.

PROGRAM

Distracţia în Copou va începe la ora 19:30, cu jumătate de oră înaintea startului disputei cu gruparea ilfoveană, când va avea loc un recital de 20 de minute susţinut de o fanfară militară. Pe finalul recitalului, vor începe şi demonstraţiile unui grup de majorete şi a unor oameni pe catalige, care vor “presta” şi în pauza partidei.

Înainte de meci, fotbaliştii vor trimite mai multe mingi în tribunele arenei, atmosfera urmând a fi colorată şi de baloane cu heliu alb-albastre. Imediat după sfârşitul disputei cu ACS Berceni, câteva “tunuri” vor arunca în aer confetti de hârtie, seara urmând a fi încheiată cu două show-uri în care se va pune accent pe lumină, jocurile de lasere şi de artificii urmând a dura, fiecare, câte cinci minute.

Intrarea la stadionul “Emil Alexandrescu” va fi liberă.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

INFO

www.csmsiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: