CS Stiinta Miroslava vs Dacia Unirea Braila

Au trecut 23 de ani de cand judetul Iasi a avut ultima data doua echipe in primele doua esaloane ale fotbalului romanesc. Vino VINERI de la ora 18:00 in Copou pe Stadionul “Emil Alexandrescu” si sustine Stiinta Miroslava pentru a castiga primele puncte in Liga a II-a!

BILETE

JOI vor putea fi achizitionate bilete pentru prima partida a Stiintei Miroslava din Liga a II-a de pe Stadionul “Emil Alexandrescu” impotriva Daciei Unirea Braila de la magazinul oficial CSM Politehnica Iasi din Iulius Mall, etaj 2 intre orele 12:00 – 20:00.

De asemenea, VINERI, in ziua meciului, casele de bilete de la Stadionul “Emil Alexandrescu” se vor deschide incepand cu ora 12:00.

Vor fi disponibile bilete DOAR la Tribuna A (10 lei) sau Tribuna 0 (15 lei). Nu uitati de posibilitatea achizionarii unui ABONAMENT pe intreg sezonul 2017/2018 la Tribuna A (200 lei) sau Tribuna 0 (Esarfa si Sapca CADOU – 500 lei).

Intrare gratuita pentru copiii sub 12 ani.

INFO

CS Stiinta Miroslava

www.stiintamiroslava.ro

www.facebook.com/StiintaMiroslava

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Videonale On Tour ajunge în Iași, la Borderline Art Space

Ateliere albastre – expoziție cu obiecte din lut realizate de tineri cu autism

Premiul Publicului pentru filmul românesc ”Cadoul de Crăciun” la Festivalul Internaţional de Filme Scurte „Żubroffka” de la Białystok

In memoriam Prof. univ. dr. Magda Petrovanu

Scrie un comentariu: