Crush&Alexandra Ungureanu ft. Glance – ”Iubire de-a vara”

Vineri (26 iulie 2013 n. red.) la ora 12.00 a avut loc premiera clipului “Iubire de-o vara”, melodie semnata Crush & Alexandra Ungureanu ft. Glance.Dacă în hitul anterior Alexandra Ungureanu si Crush cântau într-un registru grav despre finalul unei povesti de dragoste, iată că odată cu venirea verii ritmurile au devenit mai jucăuse, beat-ul pozitiv si luminos iar tema….iubirea de-o vară.

Piesa ‘Iubire de-o vară’ este o colaborare cu Glance, care flirtează alături de Alexandra sub atenta observatie a băietilor de la Crush, în speranta transformării unei aventuri într-o relatie serioasă.  “Nu cred că e cineva care să nu fi încercat o experientă de acest gen… e un tablou atât de clasic, dar care n-o să-si piardă niciodată farmecul… vara, muzica, plaja, marea misterioasă în lumina lunii, briza, un el si o ea si un milion de promisiuni care par să se nască într-o clipă magică si te lasi dus de val… Uneori un “ce-ar fi fost dacă?…”, te poate urmări o viată întreagă, si rămâne ceva ascuns, numai al tău, un mix de nostalgie si pasiune. Despre asta e “Iubire de-o vară” si despre curajul de a sti să lupti pentru o poveste care se naste într-un context de moment, dar poate fi întâlnirea vietii tale. Totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e colaborarea cu Glance si un balans care sperăm să cuprindă toată România în vara asta.” a declarat Alexandra.

Filmările au decurs fără peripetii, Alexandra si băietii distrându-se de minune în apartamentul… “pe rot”‘. “Am fost foarte încântată de propunerea regizorului, mai ales că eu una mi-am dorit ca, vizual, ‘Iubire de-o vară’ să nu se concretizeze în clasica poveste dintre un el si-o ea, ci să exploateze în special veselia, dinamismul, energia piesei. Iubirea nostră de-o vară este toată o explozie si culoare. Până la urmă, ideea clipului nu e departe de situatia noastră reală. Nu avem chiar un apartament pe roti, dar mare parte din viată o petrecem în van, în drum spre concerte. Ar fi drăgut să avem de-acum apartamentul mobil ca mijloc de deplasare sau dacă nu, măcar rulota în care m-am pregătit pentru filmare, mi-a plăcut la nebunie! ” a declarat zâmbind artista.

Regia videoclipului poartă semnătura lui Alexandru Popescu, cu care cei trei au colaborat în trecut si pentru “Nu am aripi”.  “Cu Alex Popescu am tot colaborat în ultima vreme, dar iată-l în rol de ‘mare sef’ la acest videoclip. E clar că avem chimie si se simte că si lui îi e drag acest proiect, pentru că s-a implicat foarte mult, iar la filmări a fost foarte usor să fiu numai cu gura până la urechi în cameră, pentru că e pus pe glumă, fără să scape însă frâiele de lider din mână. Echipa a fost completată de stilistul meu, Cosmin Florea, Diana Ionescu pentru make-up, iar părul mi-a crescut peste noapte sub îngrijirea lui Liviu Cabaua de la Salon Tourette. Am mers în continuare pe inspiratia anilor ’60 în imaginea mea, mult mai feminin-senzuală în prima tinută, cu accente grafice la machiaj. A doua tinută a fost dusă într-o zonă mai ludică, cu machiaj gen papusică si o împletitură în păr cu un usor aer rusesc. În plus, vrem să le multumim si celor de la Chotronette pentru rochitele minunate pe care ni le-au pus la dispozitie” a adăugat Alexandra.

În această vară, cei trei prieteni îsi doresc să aducă iubirea lor de o vară în cât mai multe orase din tară, direct în mijlocul petrecerii. Ei sunt în turneul MixMusic Evo până la finele lunii septembrie, ajungând astfel în 18 orase, alături de alti artisti iar întâlnirile cu publicul sunt de neuitat.  “Avem si alte concerte în afara turneului, si desi ne trage ata la plimbări si party-uri, stăm si aproape de studio, pregătind un material care va iesi în toamnă.” au încheiat ei.

Credit foto : Petru Ivu

INFO

roton.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: