Crush și Alexandra Ungureanu lansează noul single – „C’est la vie”!

clv-square-jpg

După ce anul trecut au aniversat 10 ani de activitate și au celebrat acest moment prin lansarea piesei “Dragostea e tralalala”, Crush și Alexandra Ungureanu revin în atenția fanilor cu nou single, “C’est la vie”. Sound-ul piesei subliniază maturizarea trupei, fiind un fusion dintre stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor și tendințele actuale. Mesajul versurilor este pe cât de simplu, pe atât de profund.

Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat într-un parc de disctracții și simbolizează ideea că viața are suișuri și coborâșuri, dar că poate însemna și distracție și adrenalină, dacă ești deschis să experimentezi și să răspunzi cu “da” provocărilor.

Odată ce asculți piesa, te pierzi într-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut măcar odată-n viață curajul de a iubi cu toată inima“, spune Radu-Constantin Cernăuțan (Crush).

Ador această piesă!”, mai spune Alexandra. “Povestea ei a început în primăvară, când ne-am întâlnit în studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca și până acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit sa redăm în muzica și versurile noastre expriențele pe care noi le-am trait, experiențe în care se pot regăsi cât mai mulți oameni. Textul a prins viață odată cu apariția primului gând comun, în urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily’. Concluzia acestui prim gând comun ne-a condus la sintagma “C’est la vie”. În jurul acestei concluzii am început, de altfel, să construim totul”, încheie artista.

Experiența pe care am dobândit-o în cei 10 ani de activitate în formula Crush+Alexandra, ne-a învățat că pentru a avea rezultate cât mai bune, este foarte importat să existe o echipă închegată, care se cunoaște și rezonează la aceleași idei. Tocmai din acest motiv, pentru versurile noului single, am optat pentru o colaborare cu Cristina Bălan, cu care noi am mai lucrat si pentru piesa ‘Where is the love’, lansată în anul 2012” – a spus Sorin Seniuc (Crush).

Videoclipul piesei “C’est la vie” poartă semnătura lui Radu-Constantin Cernăuțan (Crush), care s-a ocupat atât de scenariul cât și de regia acestuia.  Nu este la prima experiență de acest fel, el semnând regia mai multor clipuri, printre care și a altor trei clipuri Crush+Alexandra Ungureanu (‘I need you more’, ‘Where is the love’ și ‘Cuvinte’). Pentru montaj, colorizare si imagine, trupa a ales să colaboreze cu Anthony Icuagu, unul dintre cei mai talentați DOP din noul val.

Clipul în sine este o metaforă și nu vrem să divulgăm prea multe, tocmai pentru că știm că fiecare își vede povestea din prisma experiențelor propii”, au încheiat Crush și Alexandra.

INFO

Web: www.crush.ro

FB: Facebook.com/crushplusalexandraungureanu

Twitter: twitter.com/crushalexandra

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: