Crucea Roșie Română- Filiala Iași te invită la ”Cros pentru viață”

cros-pentru-viata

Crucea Roșie Română Filiala Iași te invită pe 24 Mai 2015 la evenimentul „Cros pentru Viață” organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași. Aleargă și tu pentru o viață sănătoasă și echilibrată și ajută personal familiile nevoiașe din cadrul comunității tale, contribuind prin taxa de participare de 20 lei la proiectul “Banca de Alimente”.

Crosul se va derula între orele 9.00 și 12.00 pe traseul Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” – Fundație – Colegiul National Iași –– Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Teatrul National – Palatul Culturii – Hotel Europa – Bd. Independentei – Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”.

INSCRIERE

Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului te așteptăm la sediul Crucii Roșii din B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 10, Bl. B1 – parter (lângă Cub) pentru completarea formularului de înscriere până pe data de 23 Mai 2015 ora 16.00. Vino alături de noi! Pentru mai multe detalii despre eveniment și despre modalitatea de înscriere puteți obține la numărul de telefon: 0757 208 288 .

INFO

Crucea Rosie Iasi

B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 10, Bl. B1 – parter (lângă Cub)

www.facebook.com/crucearosieiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: