Crosul universitar “Fuga la stafeta” ia startul la Iasi

Crosul universitar „Fuga la stafetă”, organizat de Student Sport, powered by Intersport, se pregăteste pentru start în regiunea Moldovei. Startul se va da la Iasi, unde participantii se întâlnesc în Piata Palatului, vineri, 23 mai 2014, de la ora 12:00. Crosul se adresează studentilor de la toate universitătile iesene si nu numai, care se vor întrece pe traseul Piata Palatului – Hala Centrală – Str. Sfântul Lazăr – Podu Ros – Piata Palatului (finish). Prima etapă, desfăsurată la Cluj, a reunit la start peste 350 de studenti.

Toti cei interesati se pot înscrie online, accesând urmatorul link: http://www.studentsport.ro/inscrieri-cros/ , sau în ziua concursului, prezentând cartea de identitate si carnetul de student.  Alergătorii vor parcurge o distantă de aproximativ 2,5 kilometri. Atât primii 3 studenţi, cât şi primele 3 studente care ajung la linia de sosire, vor pleca acasă cu premii constând în diplome, medalii, cupe, dar si alte cadouri oferite de către partenerii evenimentului. Toată lumea va beneficia de apă.  Primul clasat la fiecare categorie (feminin si masculin) va participa la etapa finală, ce va avea loc la Craiova. Premiul cel mare constă într-o excursie în Antalya, oferită de QNET. La eveniment sunt asteptati toti iubitorii de sport, însă la finalul concursului vor fi premiati doar studentii.

După etapa de cros de la Iasi, vom preda stafeta la Constanta, pe 28 mai 2014, începând cu ora 10:00, având ca punct de plecare Sala Sporturilor. Ultima etapă, va avea loc la Craiova pe data 31 mai 2014, la Parcul Romanescu, începând cu ora 12:00.

Ana Maria – Brânză, ambasadoarea acestui eveniment si cea mai bună spadasină a anului 2013, a declarat: „Ca ambasador Student Sport, rolul meu este să promovez această initiativă, dar încă de la început mi-am dorit să mă implic mai mult. Mi-am dorit să particip la competitii si să fiu mai aproape de studenti. Multumesc, Student Sport, pentru această ocazie si pentru munca voastră! Succes tuturor participantilor în competitiile organizate de Student Sport”.

Campionatele Universitare sunt organizate cu sprijinul sponsorilor si partenerilor: Coca-Cola, Cris-Tim, Intersport, Agentia Natională Anti-Doping, Radio România, Blue Air,  Trespass, Domeniile Ostrov, eCopier, Fan Courier, Qnet, Metrorex, Phillips, DAC Constructii, Xerox, Lac de Verde Breaza, Primăria Municipiului Iasi, Directia Judeteană pentru Sport si Tineret Iasi, Crucea Rosie Iasi, Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iasi, Universitatea de Medicină si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, Universitatea de Știinte Agricole si Medicină Veterinară Iasi, Liga Studentilor din Univ. „Al. I. Cuza” Iasi, ASC Chemis, ANOSR, LSRS, stiriong.ro, si al partenerilor media: Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, Vision Media Plus, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro, TeleM, Neata Iasi, IQool, Iasi1, Iasi Live, Live Iasi, Dan Teodorescu Sport Fan Club, iasirally.ro.

INFO

www.studentsport.ro

www.facebook.com/StudentSport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: