Crosul Copiilor, 1 iunie 2018

De Ziua Internațională a Copilului sunteti invitati la Crosul Copiilor, 1 Iunie 2018, Iași, un eveniment dedicat exclusiv copiilor.

Sunteti asteptati cu mic cu mare la linia de start pe 1 iunie, începând cu ora 8:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași, într-o competiție a fair-play-ului prin care se  încurajeaza #sportul, #siguranța și #nonviolența. Promitem că împreună vom face o super galerie!

ÎINSCRIERE

Înscrierile se fac pe următoarele categorii de vârstă, având starturi separate:
5 -7 ani (fete, băieți) – 300 m;
8 – 10 ani (fete, băieți) – 500 m;
11 – 12 ani (fete, băieți) – 700 m;
13 – 14 ani (fete, băieți) – 900 m.

Înscrierile (pe categorii de vârstă) se fac la școlile de proveniență ale copiilor. Validarea înscrierii se va face la locul de desfășurare a evenimentului – Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași. Validarea nu se realizează fără Declarația pe proprie răspundere a părinților/tutorilor. Profesorii care însoțesc grupurile de elevi vor avea la înscriere Declarația de consimțământ semnată de părinte/tutore. Înscrierile se pot face și în ziua competiției doar cu părintele însoțitor, în limita locurilor rămase libere.

Concurenţii vor participa la eveniment folosind echipament sportiv adecvat. Ținând cont de caracterul competiției, se recomandă folosirea tricoului oficial al acestuia.

PROGRAM

8:00- 9:30 – Înscriere participanți;
9:30-11:30 – Desfășurare Crosul Copiilor, 1 Iunie 2018, Iași;
11:30-12:15 – Exercițiu demonstrativ de Arte Marțiale, Dresaj Canin, Program artistic;
12:15-13:00 – Premierea.

Sponsor principal al evenimentului: Oxygen Sport Center. Organizatori: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Palatul Copiilor Iasi Oficial, Primăria Municipiului Iași, Festivalul Internațional al Educației, Salvati Copiii Iasi și Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română Regiunea 3 Iaşi. Parteneri: Carrefour Iasi Era, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași și Avon Iași Pagina Oficială

INFO

Asociatia “Salvati copiii”

www.salvaticopiii.ro

www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: