Crosul Companiilor Iasi, prima editie

cros-companii-iasi

Crosul Companiilor este o acțiune sportivă care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea alergării. Evenimentul are valențe educative, care țin de trăsăturile unui angajat model într-o companie.  Este un eveniment care aduce beneficii pe mai multe planuri: angajaților, companiilor și orașului.

Vino pe pe 9 Mai la Iasi pe Bulevardul Ștefan Cel Mare (De la Școala Ghe. Asachi la intersecția cu Strada Arcu) să alergi pe un traseu de aproximativ 5 km la una din probele de concurs: proba individuală sau proba pe echipe. Dacă alegi proba pe echipe, atunci trebuie să știi că fiecare echipă va fi condusă de un căpitan de echipă care se va ocupa de înscrierea colegilor în concurs. Căpitanul de echipă va fi ales dintre membrii echipei și va fi responsabil de păstrarea legăturii cu organizatorul.

Crosul Companiilor este mai mult decât un concurs sportiv. Crosul Companiilor este un eveniment social și o oportunitate de a lega prietenii noi. Participând la eveniment îți vei descoperi colegii din companie sau colaboratorii într-o ipostază nouă.

Fie că ești căpitan de echipă sau că participi la proba individuală, noi îți recomandăm să folosești intervalul de timp rămas până la concurs pentru a-ți pregăti echipa și colegii:

  • stabiliți-vă un obiectiv comun de alergare și antrenamente comune (sau personal dacă concurezi la proba individuală
  • citește pe site-ul runnersclub.ro recomandările noastre pentru antrenamente
  • scrie-ne la iași@crosulcompaniilor.ro dacă ai nevoie de mai multe detalii despre curse

INSCRIERE

Esti așteptat pe 9 Mai la Iași! Înscrie-te astăzi la Crosul Companiilor Iași!

Distanța parcursă: aproximativ 5 km Probe de alergare: individual și echipe (formate din 3 alergători). Dată eveniment: 9 mai 2015. Start: TBA. Oră start: 10:00.

Condiții de participare: Alergătorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți (participanții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinților). Căpitanul de echipă trebuie să facă dovada plății taxei de înscriere pentru întreaga echipă.

Taxa de participare la Crosul Companiilor este de 60 lei pentru fiecare alergător înscris în concurs și se achită în contul Asociației Club Sportiv RUNNERS CLUB, IBAN:RO83BACX0000000909882006, deschis la Banca UniCredit Țiriac.

Traseu: circuit Școala ”Gheorghe Asachi”, intersecție cu SOS. Arcu. Traseul măsoară aproximativ 1,7 km și va fi parcurs de 3 ori de participanți, atât la proba individuală cât și la cea pe echipe.

Race kit: tricou tehnic, cip-ul de cronometrare, numărul de concurs și medalia de finisher.

INFO

Crosul Companiilo Iasi

Web: crosulcompaniilor.ro/iasi

FB: www.facebook.com/CrosulCompaniilor

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: