Crosul Companiilor B2Run Iasi

În 2017, capitala Moldovei, se alătură celor 2 orașe, Cluj-Napoca și București, pe lista celor mai mari curse pentru companii din Europa – Crosul Companiilor B2Run. Evenimentul de la Iasi este programat pentru data de 7 mai, iar cei peste 1.000 de alergători sunt așteptați să ia startul din fața Palatului Culturii.

Ce a însemnat anul 2016 pentru Crosul Companiilor B2Run? În cifre, peste 250 de companii și 3.000 de participanți care au alergat la cele două evenimente din București și Cluj-Napoca. Însă, dincolo de cifre, cei doi câștigători din România au avut șansa de a lua parte la marea finală B2Run din Berlin.

Pentru că interesul alergătorilor este tot mai mare an de an, în 2017, obiectivul organizatorilor este să ajunga în toate regiunile țării pentru a crea din ce în ce mai multe momente memorabile pentru lumea “corporate”. De asemenea, isi doresc să mențina poziția de lider european în rândul curselor de alergare destinate companiilor.

Dacă până acum nu ați putut opta pentru alergarea în echipă, din 2017, în fiecare oraș, toate evenimentele de la Crosul Companiilor B2RUN vor fi împărțite între cele două probe: “individual” si “echipe”, cu reguli bine stabilite.

Dacă alegeți proba de echipă, trebuie să aveți un grup format din 3 persoane care să alerge împreună pe tot parcursul cursei și să treceți linia de sosire simultan.

INSCRIERE

Pentru inscriere, CLICK AICI!

INFO

B2B Run

www.b2run.ro/iasi

PE ACEEASI TEMA:

Crosul Companiilor B2Run Iași

”I..AŞI în Trail” – editia 2017

The Color Run Iasi

Ieşenii aleargă 21 de kilometri pentru copiii inteligenţi din familii defavorizate

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: