Crosul Companiilor B2Run Iași

Organizatorii ti-au pregatit noutati si surprize placute la Crosul Companiilor B2Run Iași, editia 2017.

Iași, ești pregătit? În 2017, capitala Moldovei, se alătură celor 2 orașe, Cluj-Napoca și București, pe lista celor mai mari curse pentru companii din Europa – Crosul Companiilor B2Run. Evenimentul Crosul Companiilor B2Run Iași este programat pentru 7 mai, iar cei peste 1.000 de alergători sunt așteptați să ia startul de la Stadionul ”Emil Alexandrescu”.

B2Run se desfasoara in 35 de metropole din 6 tari printre care Dortmunt, Frankfurt, Berlin, Munchen, Stuttgart, Zurich, Lausanne, Basel, Lisabona, Porto, Paris, Lille, Bordeaux, Nisa, Valencia, Madrid.

Anul acesta, traseul din Copou te va incanta cu siguranta! Startul si sosirea sunt pe Stadion, iar circuitul se intinde pana la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Veti alerga doua ture de circuit la fiecare proba pentru a va bucura de doua ori de privelistea deosebita, de aerul curat si de atmosfera extraordinara facuta de participanti.

Zona de eveniment si after party la Stadion iti va permite sa te bucuri in voie alaturi de colegi, familie si prieteni

INSCRIERE

Taxa de inscriere este de 70 lei pentru pachetul Standard si 80 lei pentru pachetul Quick. Pentru ECHIPE taxele sunt: Premim Team Silver-1749 lei, Premium Team Gold- 3499 lei; Premium Team Platinum- 6999 lei. Inscrie-te acum! www.crosulcompaniilor.ro/iasi.

INFO

www.facebook.com/CrosulCompaniilor

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Marea Unire de la 1918. Proiectul unei generații

Curs introductiv de caligrafie

„Ziua Națională a Greciei – Revoluția” la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”

Expoziţia de pictură “Pentru tine” semnată de artista Carmen Gabriela Gîtlan

Scrie un comentariu: