Cronici (2012)

Titlu original: Chronicle (2012)

Regia: Josh Trank

Cu: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell

Gen film: Actiune, Drama, SF

Durata: 84 minute

Premiera in Romania: 02.03.2012

Premiera in Iasi: Cinema City

Zdrobirea masinilor doar cu gindul.  Zborul. Dobindirea unei puteri care poate zdrobi un oras.  Cine nu si-ar dori acest tip de puteri?   Cine nu si-ar dori sa faca imposibilul?  Ce ai face, intreaba CHRONICLE, daca ai fi Andrew, Matt sau Steve?

Andrew, Matt si Steve sunt trei adolescenti cu care te poti identifica, fiecare cu o personalitate distincta, confruntindu-se cu provocari reale generate de viata la liceu.  Sunt imperfecti, stingaci si putin nechibzuiti. Insa ei au descoperit ceva care depaseste capacitatea lor – sau a oricarui altcuiva – de intelegere.  Descoperirea lor le aduce capacitati telekinetice; in limbaj comun, au superputeri. Pot muta obiecte doar cu gindul, pot zdrobi masini doar cu puterea vointei.  Au invatat sa zboare … indeplinirea celei mai mari dorinte. Apoi, lucrurile iau o intorsatura nefasta.

Ce ai face daca, brusc, ai dobindi capacitati care-ti depasesc puterea de intelegere?  Ai imbraca un costum special, ai zbura si te-ai bate cu raufacatorii?  Daca ai fi adolescent, cel mai probabil raspuns ar fi: s-o crezi tu.  Te-ai distra cu puterile, ai face glume si poate ca te-ai razbuna pe cei care ti-au facut rau.  Poate ca aceste puteri ti-ar scoate in evidenta calitatile mai putin nobile.  Sau mai rau.

POSTER

Poster Cronici (2012)

TRAILER

FOTO

RATING

IMDB – 7,5/10

Rotten Tomatoes – 7,1/10

Sursa: cinemagia.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: