Cristi Minculescu & Band @Underground Pub

minculescu-band-undergrouin
Daca e vineri si e seara, daca mergi(mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! Adevarul a fost si va ramane in vocea extraordinara a lui Cristi Minculescu, pe care il vei intalni pe 25 aprilie, in Underground Pub, incepand cu orele 21:00!

Cea mai frumoasa fila a rock-ului romanesc, toate hiturile carierei si cele mai pure emotii sunt puse laolalta cu pasiune de Cristi Mincluescu & Band, intr-un concert pe care nu vrei si nu trebuie sa-l ratezi!

Cristi Minculescu si un grup de muzicieni rock foarte apreciati de cunoscatorii fenomenului: Rares Totu (chitara), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcas (Hammond organ) si Catalin Cioarga (tobe)  s-au reunit entuziast intr-un proiect norocos, Cristi Minculescu & Band, care raspunde, fara nicio restrictie geografica sau artistica, oricarei solicitari de a se intalni cu fanii doritori de muzica buna din Romania si nu numai.

Anul 2014 a adus trupei participarea la o serie de concerte de anvergura, in aer liber, precum Galele Folk You din Bucuresti si Vama Veche, Aniversarea Bucuresti 555 Ani – Piata Constitutiei, Bucharest Christmas Market – Piata Universitatii, Festivalul Danube Rock – Galati, Revelion Focsani sau diverse zile de oras, dar si intalniri mai apropiate cu publicul ce a venit sa ii sustina in multe cluburi din tara.

Cristi Minculescu & Band asteapta cu nerabdare reintalnirea cu suporterii din Iasi, care vor putea asculta cu aceasta ocazie toate hit-urile atat de iubite ale artistului, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: “Strada ta”, “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Ultima toamna”, dar si o serie de surprize: “Baby” , “De vei pleca”, “Cine ma striga in noapte”, “Sa nu crezi”, ”Somn bizar” etc. Fiti la curent cu cele mai noi si corecte informatii despre artist urmarind www.facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial

BILETE SI REZERVARI

Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: