Cristi Minculescu & Band @Underground Pub

minculescu-band-undergrouin
Daca e vineri si e seara, daca mergi(mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! Adevarul a fost si va ramane in vocea extraordinara a lui Cristi Minculescu, pe care il vei intalni pe 25 aprilie, in Underground Pub, incepand cu orele 21:00!

Cea mai frumoasa fila a rock-ului romanesc, toate hiturile carierei si cele mai pure emotii sunt puse laolalta cu pasiune de Cristi Mincluescu & Band, intr-un concert pe care nu vrei si nu trebuie sa-l ratezi!

Cristi Minculescu si un grup de muzicieni rock foarte apreciati de cunoscatorii fenomenului: Rares Totu (chitara), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcas (Hammond organ) si Catalin Cioarga (tobe)  s-au reunit entuziast intr-un proiect norocos, Cristi Minculescu & Band, care raspunde, fara nicio restrictie geografica sau artistica, oricarei solicitari de a se intalni cu fanii doritori de muzica buna din Romania si nu numai.

Anul 2014 a adus trupei participarea la o serie de concerte de anvergura, in aer liber, precum Galele Folk You din Bucuresti si Vama Veche, Aniversarea Bucuresti 555 Ani – Piata Constitutiei, Bucharest Christmas Market – Piata Universitatii, Festivalul Danube Rock – Galati, Revelion Focsani sau diverse zile de oras, dar si intalniri mai apropiate cu publicul ce a venit sa ii sustina in multe cluburi din tara.

Cristi Minculescu & Band asteapta cu nerabdare reintalnirea cu suporterii din Iasi, care vor putea asculta cu aceasta ocazie toate hit-urile atat de iubite ale artistului, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: “Strada ta”, “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Ultima toamna”, dar si o serie de surprize: “Baby” , “De vei pleca”, “Cine ma striga in noapte”, “Sa nu crezi”, ”Somn bizar” etc. Fiti la curent cu cele mai noi si corecte informatii despre artist urmarind www.facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial

BILETE SI REZERVARI

Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Wicked Blues Band | RocknRolla

Drifting Jazz Sessions – Liviu Mărculescu & Friends

„Trăiesc” | Concert Paul Surugiu-Fuego

Concert | Corul Marii Uniri și Corul de Copii al Municipiului Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: