Criosauna in Iasi

Majoritatea cluburilor sportive din lume au o criosauna, pentru ca beneficiile pe care le are un sportiv in urma procedurilor de aerocrioterapie efectuate in criosauna sunt multiple: tratamentul si recuperarea dupa traumatisme sportive acute si cronice, dezvoltarea si mentinerea formei sportive, pregatirea si stimularea conditiilor fizice si psiho-emotionale inainte de competitii, recuperarea dupa competitii, dar si prelungirea vietii competitionale.

O serie de 15 – 25 de proceduri de aerocrioterapie efectuate in criosauna creste considerabil rezistenta sportivilor.

Este cea mai moderna si eficienta metoda de activare a mecanismelor de autovindecare a organismului. Racirea pentru scurt timp a pielii determina inlaturarea oboselii, refacerea si recuperarea dupa efort, imbunatatirea somnului, a functiilor sexuale, stimularea sistemului imunitar si imbunatatirea proceselor metabolice.

O procedura de aerocrioterapie efectuata in criosauna este o baie placuta de aer rece si uscat care dureaza intre 1 si 3 minute, in timpul careia organismul este expus la o temperatura scazuta care ajunge, in mod gradual, pana la -180º C. Aceasta expunere scurta la frig este suficienta pentru punerea “in alerta” a tuturor sistemelor organismului si declansarea regenerarii acestuia din interior. O procedura in criosauna este usor de suportat  deoarece aerul din cabina este perfect uscat.

Criosauna este un mijloc eficient de activare a mecanismelor de autovindecare a organismului. Din experienta, pot spune ca racirea pentru scurt timp a pielii inlatura oboseala, reface organismul dupa efort si previne infectiile respiratorii. Recomand crioterapia nu doar sportivilor, ci oricarei persoane cu varsta intre 10 si 99 de ani.”¸ a declarat Lect. Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.

Criosauna, frecventata de cei mai buni sportivi si recomandata tuturor iesenilor! In Iasi, acest tratament este disponibil la TERRA Centrum, Pacurari, pe Luca Arbore nr.2D

INFO

TERRA Centrum

Pacurari, Str. Luca Arbore nr.2D

http://terracentrum.ro/beneficii/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: