Creierul și Mintea Universului | Editura Școala Ardeleană

Conform analizei de vânzări pe anul 2020, realizată de Compania de Librării București, cea mai vândută carte din sfera cărților de nonficțiune semnate de autori români este „Creierul și Mintea Universului” de Dumitru Constantin-Dulcan, apărută în 2019 la Editura Școala Ardeleană.

Dat fiind interesul crescut pentru această lucrare, editura vine în întâmpinarea cititorilor cu ediția digitală a volumului, care se găsește pe site-ul editurii.

Avem cu toţii loc pe planeta noastră albastră dacă, în loc să o exploatăm, s-o agresăm, o vom trata civilizat, aşa cum noi înşine dorim să fim trataţi de către cei lângă care trăim. Avem nevoie de un model social care să nu fie în contradicţie, aşa cum a fost în întreaga istorie a omenirii şi continuă să fie, cu biologia noastră, cu psihologia noastră, cu pământul care ne este leagăn şi cu universul care ne-a creat, dacă vrem să mai avem un viitor. Am speranţa că, aşa cum omenirea a creat căile de autodistrugere, va găsi şi înţelepciunea de a se salva.” (Dumitru Constantin-Dulcan)

Dumitru Constantin-Dulcan este un reputat medic neurolog și psihiatru român. Autor al unor cărți despre raportul dintre spiritualitate și știință, este cunoscut în special pentru lucrarea „Inteligența Materiei”, distinsă în 1992 cu Premiul „Vasile Conta” al Academiei Române.

Ediția digitală a cărții „Creierul și Mintea Universului” se găsește AICI.

INFO

Editura Școala Ardeleană

Str. Mecanicilor nr. 48, Cluj-Napoca

scoalaardeleanacluj.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: