Creative Coffee 7 / 27 iulie, La Folie

Asociatia Industrii Creative si Icar Tours organizeaza pe 27 iulie a saptea editie Creative Coffee. Evenimentul va avea loc in Cafeneaua La Folie – strada Palat, vis-à-vis de Hotel Ramada . Invitatul acestei editii este Muhamed Mesic, avocat de proprietate intelectuala in Austria si cunoscator a  56 de limbi straine.

Creative Coffee 7

Creative Coffee

Creative Coffee este o intalnire informala cu oameni din industriile creative, prin care incercam sa punem bazele unei comunitati a creativilor in Iasi. Scopul acestui proiect este de a oferi un cadru informal de networking oamenilor care lucreaza in industriile creative . Pana acum s-au organizat 6 editii. Exemple de teme abordate: Cum faci bani din arta? (Felix Aftene) /  Compromisuri in arta si business;(Alex Condurache) / Cum vinzi idei? (Vlad Bodi, Adi Randasu, Marius Ursache)

Creative Coffee este format din doua etape: de dezbatere şi de networking. Timp de patru ore participantii de la Creative Coffee vor participa la dezbaterea temei stabilita pentru fiecare editie in parte (impreuna cu un specialist), urmata de o sesiune de networking. La Creative Coffee 7 specialistul este Muhamed Mesic. Invitatul nostru este avocat de proprietate intelectuala in Austria si cunoaste 56 de limbi straine.

La Creative Coffee participa: freelanceri din industriile creative, reprezentanţi ai mediului de business creativ, presa locala. Partener: La Folie

Accesul la Creative Coffee 7 se va face pe baza de invitatie.

Organizatori

Asociaţia Industrii Creative este o organizaţie nonguvernamentala, non-profit, care promoveaza şi sprijina dezvoltarea industriilor creative şi culturale din Romania.
www.industriicreative.ro

Icar Tours este o agentie de turism care ofera servicii personalizate de bilete de avion, turism educational, tururi de oras, servicii ghid turistic, carduri de reduceri ISIC.
www.icar.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: