Creative Coffee 12: Despre fotografie si alte lucruri bune

Creative Coffee No. 12 are loc miercuri, 27 februarie, de la ora 18, la cafeneaua Vintage din complexul Palas. E prima oară când anunţăm invitatul înaintea evenimentului pe care îl publicăm la fiecare ediţie pe pagina noastră de Facebook. Ne-am bucurat atât de mult că am reuşit să ne facem loc în agenda lui Alex Gâlmeanu, încât nu ne-am putut abţine.

Alex e un creativ care a ştiut din timp ce pălărie i se potriveste mai bine. Pe parcursul ultimilor ani a investit în pasiunea sa, iar acum trăieşte din asta. Lucrează pentru reviste, agenţii de publicitate, reprezentanţi din zona corporate, reuşind să dea curs cu brio fiecărei solicitări care îl pune la treabă.

Despre cum e să faci din pasiune un business, iar din business un stil de viată, dar şi despre alte lucruri bune, aflaţi direct de la Alex la Creative Coffee No. 12.

INSCRIERE

Ca să fim siguri că avem loc pentru toată lumea, vă rugăm să confirmaţi participarea apăsând pe Going, până pe 25 februarie. De asemenea, vă rugăm să veniţi cu 20 de minute mai devreme. Nu de alta, dar Alex are multe de povestit şi nu aţi vrea să pierdeţi nimic.

INFO

www.facebook.com/events

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: