Create.Act.Enjoy va reprezenta Romania la festivalul ”Faces Without Masks”

Compania independenta de teatru si film Create.Act.Enjoy isi continua parcursul in festivaluri internationale. Dupa participarea incununata cu succes la Festivalul International de teatru din Kerala, India, cea mai recenta realizare a companiei Create.Act.Enjoy este selectionarea spectacolului „This is my body. Come into my mind”(regia Alexandra Felseghi) la Festivalul International de Teatru „Faces Without Masks” din Skopje, Macedonia. Dintr-un total de 67 de aplicatii la acest festival, doar 5 au fost acceptate, iar Create.Act.Enjoy va reprezenta Romania in perioada 12-16 aprilie in capitala Macedoniei.

Un toast cu diavolul

Imagine din spectacolul ''Un toast cu diavolul''. Credit foto: Dinu Lazar

Momentan, Create.Act.Enjoy se afla in turneu prin tara, cu spectacolul „Un toast cu Diavolul”, in regia lui Cristian Pascariu, avandu-i in distributie pe: Diana Buluga, Raluca Lupan si Mihail Onaca. Inainte de deplasarea in Macedonia, aveti ocazia sa ii revedeti la Iasi in datele de 15 si 16 martie, la Cafeneaua Maideyi cu spectacolul „Un toast cu Diavolul”.

„Un Toast cu Diavolul” este un spectacol de teatru alternativ construit dupa o idee a celebrului scriitor american, M.J. Weeks. Diavolul secolului XXI se recomanda drept un business-man stilat si sarmant, directorul singurei corporatii subpamantene. Alaturi de doua nimfe demonice, Diavolul destainuie povestea sincera a succesului sau, avand drept cadru o petrecere de senzatie. Comic, subtil si transant, spectacolul „Un Toast cu Diavolul” este o parabola a high life-ului contemporan, o parodie a obiceiurilor, limbajului şi lumii „corporate”. Istoria omenirii este şi istoria companiei SatanCorp, care, cu ocazia implinirii unei respectabile varste, işi analizeaza reuşitele şi eşecurile, povestind despre sustinatorii şi rivalii sai.

Create.Act.Enjoy este o companie independenta de teatru si film, infiintata in anul 2011 la Cluj-Napoca, avand ca domeniu de interes activitati din sfera teatrului independent, a filmului şi a terapiei prin arta. Productiile companiei au participat la festivaluri nationale şi internationale de teatru si film, dintre care amintim: International Theatre Festival of Kerala, India, 2013 (unde spectacolul „This is my body. Come into my mind” a fost imaginea oficiala a festivalului), Festivalul de teatru pentru Tineri Orfeu, Otopeni, 2012(unde spectacolul „This is my body. Come into my mind” a fost distins cu Premiul Special al Juriului), Abu Dhabi Film Festival (Cristian Pascariu, regizor de film, fiind clasat pe locul III cu scurt-metrajul Betisoare rock ‘n roll) si Transylvania International Film Festival. Totodata, compania noastra a fost prima care a initiat la nivel local conceptul de terapie prin arta, in cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, Cluj Napoca, sub egida campaniei „Arta pentru Viata”.

INFO

Create.Act.Enjoy

www.facebook.com/Create.Act.Enjoy

Cafeneaua Maideyi

Str. Lascar Catargi, nr.37

Telefon: 0749 382 554

www.facebook.com/maideyi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: