CRBL in Queen’s Club

CRBL in Queen's Club

Sambata, 11 FEBRUARIE 2012, sunteti asteptati la un nou eveniment in Club Queen’s din Iasi cu un invitat pe masura – CRBL.

In 199,  la Palatul Copiilor din Pitesti s-a infiintat prima trupa de dans modern din care a facut parte si CRBL. Acesta a fost declarat cel mai bun dansator din trupa Trivale,  a devenit ulterior coregraful lor, castigand multe premii la concursurile de dans din tara: “Ritm” in 1994, locul I la individual compus, locul II la dans ritmic, locul III la ansamblu la “Festivalul international de muzica usoara si dans modern Catalina” tot in 1994, “Festivalul international al copilului Targoviste” in 1994, 1996 si 1997, “Festivalul dee dans modern Navodari” in aceeasi ani, si premiul pentru “Cea mai buna trupa de dans modern a anului 1996”.

In 1998 a pus pe picioare o noua trupa de dans “Protest”, avand patru membrii si participand la numeroase evenimente, iar la sfarsitul lui 1999 a schimbat numele trupei in Mesaj Nou. In 1998 s-a angajat la Teatrul Al. Davila din Pitesti, la sectia Estrada. Trupa Simplu a luat nastere in anul 2000 prin fuziunea a doua grupari de break dance “Mesaj nou” din Pitesti si “Extreme” din Bucuresti, noua trupa fiind compusa din Omul Negru, Smiley, Piticu, Francezu, CRBL.
In februarie 2001 au lansat primul material discografic. Alaturi de trupa a avut numeroase concerte si turnee atat in tara cat si in strainatate. Pe langa muzica a cochetat si cu actoria, jucandu-si propriul rol in filmul “Un film simplu” lansat in 2008. De curand CRBL s-a lansat si intr-o cariera solo, in vara acestui an realizand primul videoclip “Romanu’ n-are noroc”. Are experienta si in domeniul coregrafic, a experimentat atat baletul, dansul modern cit si dansul sportiv.

In 2004 si-a deschis propria sala de dans cu specific breakdance si streetdance si a format o noua trupa de dans “Big Bounce” cu care a castigat numeroase concursuri de breakdance si streetdance. A mai avut aparitii si in filmele “Furia”, “Luger” si “Blood and chocolate”. Este si producator muzical, avand doua studiouri de inregistrari, pe langa acestea are si o firma de casting, demonstrand de-a lungul anilor ca este un artist complet.

http://www.youtube.com/watch?v=mU_QVXcsero&ob=av2n

Intrare:
Fete – Intrarea Libera
Baieti – 20 lei (bonuri de consumatie)

Asadar, Sambata 11 Februarie 2012, CRBL Live in Queen’s Club – Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: