„Craft Beer Tasting by Heinenken”, eveniment caritabil la Tiki Village

Clubul Rotaract Iași vă invită vineri, 7 iulie, începând cu orele 20:00, la evenimentul caritabil „Craft Beer Tasting by Heinenken”, ce se va desfășura în Tiki Village.

Degustarea de bere artizanală va avea loc în prezența degustătorului autorizat Ștefan Tudose Sandu Ville, care vă va învăța cum să alegeți o bere bună și vă va împărtăși informații prețioase despre bere, prin prezentarea modului corect de a degusta berea și de a-i aprecia calitățile.

Care este scopul acestui eveniment caritabil?

Scopul acestui eveniment este de a o sprijini pe Andrada Alma Andruș, studentă în anul I la Facultatea de Litere din Iași. Este cea mai mică din familie, având două surori si un frate care sunt plecați din țară. Andrada locuiește cu bunica sa, care este grav bolnavă, având grijă de aceasta. Tatăl ei este decedat, iar cu mama nu ține legătura. Fiind o fata deșteaptă, energică și activă, Andrada vrea să-și continue studiile la “Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dar nu are posibilități financiare, necesare pentru a se intreține pe cont propriu. Este o persoană zâmbitoare, generoasă și cu suflet mare, având merite deosebite la învățătură, fiind printre primii din an. A participat la diferite concursuri și competiții, unde a dobândit o serie de diplome și premii. Cluburile Rotaract își propun, prin intermediul acestui eveniment, colectarea de fonduri pentru a putea asigura unei studente șansa de a învăța mai departe, de a face o facultate și de a-și construi o carieră, pentru un viitor mai bun. Așadar, ne propunem să îi oferim o bursă lunară, în valoare de 450 Ron, pentru intreținere, cazare, cumpărarea materialelor didactice, participarea la diferite congrese si conferințe etc.

Donaţie recomandată: 15 lei.

INFO

Tiki Village

Baza de Agrement Ciric, Iasi

www.facebook.com/tikivillageiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: