”Craciunul jucariilor 3. La scoala”, la Teatrul Luceafarul

Ca în fiecare stagiune, în această perioadă artiștii Teatrului Lucefarul Iasi le oferă spectatorilor o producție adecvată, cu tematică de Crăciun, pentru a pregăti atmosfera de sfîrșit de an – ”Crăciunul jucăriilor 3. La școală”.

  • marti, 10 decembrie 2019, ora 09:30 si 10:45 sala mare – Teatrul Luceafarul Iasi
  • miercuri, 11 decembrie 2019, ora 09:30 si 10:45, sala mare – Teatrul Luceafarul Iasi
  • joi, 12 decembrie 2019, ora 09:30 si 10:45, sala mare – Teatrul Luceafarul Iasi
  • vineri, 13 decembrie 2019, ora 10:00, sala mare – Teatrul Luceafarul Iasi

Dan Doboş, autorului scenariului dramatic, a dezvoltat peripeţiile personajelor Mingea, Robotul, Păpușa, Cartea, Bradul şi Elfii, imaginând noi situaţii amuzante, interactive. Menirea ajutoarelor lui Moş Crăciun e să dea viață jucăriilor ce vor pleca spre copii în seara de Ajun și pentru asta trebuie să munceasca din greu în atelierele din îndepărtatul Nord. Lucrurile se complică puţin, întrucât în baza de date din Laponia rezultatele şcolare ale multor elevi din lume  nu arată prea bine. În consecinţă, se pare că vor primi cadouri mai puțini copii decât anul trecut. Ce-i de făcut?

Productia este realizată de regizorul Ion Ciubotaru, scenografa Viorica Perju, muzica fiind compusă de Radu Ștefan, iar mișcarea scenică imaginată de Beatrice Volbea. Din distribuție fac parte: Ioana Iordache (Păpușa), Gabriela Andrei (Cartea), Ionela Arvinte (Mingea), Paul Sobolevschi (Robotul), Dumitru Georgescu (Bradul), Iulia Deloiu Trif, Carmen Mihalache, Raluca Pintilie (Elfii), Aurelian Diaconu (Moș Crăciun).

Școlile și grădinițele sînt așteptate în cursul săptămînii, iar firmele care doresc să le ofere angajaților și copiilor acestora un cadou mai special, pot contacta pentru bilete serviciul specializat al Teatrului.

BILETE

Pret bilet: 7 ( 14 lei, duminica).  Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului (marți, miercuri, joi, vineri, între orele 10-14; duminică, orele 9,30-13) sau online (www.bilet.ro).

Cum puteţi face o rezervare: Puteţi cumpăra un bilet la teatru înainte de spectacol de la casa de bilete, la sediu. Pentru grupuri se pot face rezervări prin telefon la departamentul special (interior 15). Copiii din orfelinate beneficiază de gratuitate, dar trebuie să facă o rezervare în avans.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FB: www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: