Craciun Vienez

Devenit deja traditie pentru romani, spectacolul “Craciun Vienez”, cu care Gec Artistic ne cadoriseste in fiecare decembrie, va delecta publicul si anul acesta cu o experienta unica in Romania. Cu siguranta sfarsitul anului 2010 va fi unul deosebit pentru cei ce apreciaza cu adevarat asemenea evenimente, caci de aceasta data Viena ne ofera una dintre cele mai mari traditii internationale prin intermediul celebrului dirijor, de renume international, Daniil Zaharov din Sankt Petersburg ce va sustine un turneu extins in marile orase europene la finalul acestui an.

Nu vorbim despre un simplu balet clasic, ci despre adevarate opere de arta, generate de dansuri contemporane, celebrele valsuri vieneze, menite sa aduca un plus important de valoare operelor din secolele precedente.
Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss vin sa ne mangaie trasaturile subtile ale sufletului printr-un concert intitulat “Craciun Vienez”. Iar dupa cum bine stim aceasta noapte mirifica si cea mai lunga este la Sankt Petesburg castelul de iarna al tarilor rusi  si de ce nu al sufletelor dumneavoastra, de aceea organizatorii acestui turneu din peste 20 de localitati din Romania vor topi sufletele de gheata ale acestor vremuri cu ritmuri muzicale  de-o frenezie si o buna dispozitie , dandu-i mana libera dirijorului Daniil Zaharov din Sankt Petesburg frau liber imaginatiei la a dirija o orchestra de tinere talente.

In Iasi, spectacolul va avea loc duminica, 12 decembrie 2010, incepand de la ora 16.00 si 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor, sala Gaudeamus.

Din program: On The Beautiful Blue Danube, Tales From The Vienna Woods, Radetzky March, Wine, Women and Song, Emperor Waltz, Pizzicato Polka, Wiener Blut, The Bat.

Pret bilet: 80 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: