Craciun din inima de student

 

* miercuri, 14 decembrie 2011, ora 18.00 * sala Aula Magna a Corpului A, Universitatea “Al.I. Cuza”

Ca in fiecare an, in preajma Craciunului, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni organizeaza evenimentul caritabil “Craciun din inima de student”.

ASII va propune prin acest bal de caritate ajutorarea celor pentru pentru care Sarbatorile nu mai reprezinta un prilej de bucurie in familie, ci un alt motiv de ingrijorare, din cauza neajunsurilor.

In acest an dorim sa oferim un Craciun mai frumos elevilor din Scoala cu clasele I-VIII din comuna Erbiceni, aflata la 4km de Podul Iloaei. Copiii sunt foarte silitori, au rezultate bune si sunt implicati in diverse proiecte impreuna cu alte scoli, dar si in activitati extrascolare.

Insa acestia sunt extrem de defavorizati financiar, iar multi dintre ei sunt in custodia unor asistenti maternali, intrucat sunt orfani. Profesorii se implica mult in a-i ajuta, uneori contribuind chiar din salariile proprii.

Pentru a le inveseli perioada sarbatorilor, organizam pe data de 14 decembrie 2011 incepand cu orele 18:00, acest bal de caritate, aflat la a 8-a editie, la care va invitam cu mare drag. Spectacolul va avea loc in sala Aula Magna a Corpului A, din cadrul Universitatii “Al.I. Cuza” din Iasi.

Pretul unui bilet este de 15 lei

Acestea pot fi achizitionate din holul Corpului C al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (Facultatea de Informatica) intre orele 12:00 si 16:00 sau sunand la:

Andrada CONSTANTINIUC – 0743 519 253

Alina CUCU – 0747 422 761

Fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate beneficiarilor campaniei Craciun din Inima de Student.

Efortul vostru nu va ramane nerasplatit. Va promitem un spectacol inconjurat de spiritul sarbatorilor, din care nu vor lipsi recitalul de colindele ale corului studentilor de la Medicina, poezia, muzica folk interpretata de Cosmin Vaman, precum si o sceneta cu tematici IT si de Craciun. Invitatii speciali ai acestui bal sunt trupa byron.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: