Crăciun cu zâmbete – petrecere caritabila

party-ccz-2014

Asociatia Studentilor Bioingineri va invita la ultima petrecere din acest an, duminica, 14 decembrie 2014, in Hunter’s Pub, de la ora 20:30! Pe langa distractie, de data aceasta prezenta voastra va insemna mult mai mult.

Evenimentul face parte din actiunea „Crăciun cu Zâmbete”, proiect adresat cadrelor didactice și studenţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, ce oferă acestora ocazia de a socializa într-un mediu mai puţin formal. De asemenea, sunt aşteptaţi şi membri ale altor Universităţi din Iaşi, dar şi oameni dornici de a se implica în acte de caritate.

Proiectul are scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta familia Horodinschi. Membrii acesteia, doi bunici şi patru nepoţi cu vârsta de 3, 9, 11 şi 12 ani, locuiesc într-o casa cu 2 camere (o bucătărie şi dormitor). Faptul că aceştia duc o viaţă precară, singurul venit fiind alocaţiile copiilor, ne-a făcut să ne dorim ca in această iarnă să le oferim un Crăciun cu Zâmbete!

ACCES

Biletul costa 5 lei si va putea fi achizitionat de la targul de handmade din incinta Facultatii de Bioinginerie Medicala sau din sediul ASB Office. Banii stransi in urma vanzarii biletelor vor fi folositi pentru oferirea unui Crăciun cu Zâmbete – CCZ celor mai putin norocosi! Rezervari: Gherghitanu Ionut, 0751 329041

INFO

Asociatia Studentilor Bioingineri

www.facebook.com/CraciunCuZambete

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: