Crăciun cu zâmbete- ediţia a XII-a

afisCaz

 „Crăciun cu Zâmbete” este un proiect adresat cadrelor didactice și studenţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, ce oferă acestora ocazia de a socializa într-un mediu mai puţin formal. De asemenea, sunt aşteptaţi şi membri ale altor Universităţi din Iaşi, dar şi oameni dornici de a se implica în acte de caritate.

Activităţile organizate, specifice sărbatorilor de iarnă, sunt menite să sensibilizeze publicul prezent în vederea strângerii de fonduri pentru persoanele mai puţin norocoase.

În acest an, Asociaţia Studenţilor Bioingineri Iaşi organizează în perioada 8-16 decembrie o serie de acţiuni ce au scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta familia Horodinschi. Membrii acesteia, doi bunici şi patru nepoţi cu vârsta de 3, 9, 11 şi 12 ani, locuiesc într-o casa cu 2 camere (o bucătărie şi dormitor). Faptul că aceştia duc o viaţă precară, singurul venit fiind alocaţiile copiilor, ne-a făcut să ne dorim ca in această iarnă să le oferim un Crăciun cu Zâmbete!

Printre acţiunile ce au ca scop strângerea de fonduri se numără un târg de handmade în holul Facultatii de Bioinginerie Medicala (08-16.12.2014), o seară de film (09.12.2014), un campionat de tenis de masă şi o petrecere în Hunter’s Pub (14.12.2014).

Marţi, 16.12.2014, începând cu ora 18:00, în Sala de Conferinţe a Facultăţii de Bioinginerie Medicală se va desfăşura Crăciun cu Zâmbete- ediţia a XII-a, eveniment ce încheie acţiunea de strângere de fonduri printr-o serie de momente artistice, printre care un recital de saxofon susţinut de Alex Jaxx, dansuri populare şi moderne, muzică şi corul facultăţii. Asociaţia Studenţilor Bioingineri Iaşi îi aşteaptă pe toţi cei care vor  să asiste la spectacol şi să aducă un zâmbet pe chipul celor patru îngeraşi şi bunicilor lor.

Acest eveniment este susținut de partenerii noștri: Gravez.ro, SRBM (Societatea Română de Bioinginerie Medicală), ProLife Clinics, Hunter’s Pub, iLikeIasi.ro, IasilLive, Ziarul de Iasi, IasiFun, Fungroup, inOras.ro, StudPass.

INFO

Asociatia Studentilor Bioingineri

www.facebook.com/CraciunCuZambete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: