Cozy Poetry Night @WESTroom

Știm că vă era dor de un eveniment Cozy Poetry Night, așa că iată-ne: la ediția aniversară de un anișor, dragii de la Fine, It’s Pink ne-au chemat în studioul lor, WESTroom, să creăm împreună o seară specială de muzică și poezie.

Vor da citire poereziilor artiștii lirici anunțați pe afiș, iar la final, talentele nedecoperite sunt chemate la open mic.

WESTroom este un spațiu intim, care poate găzdui un număr limitat și norocos de maxim 35 de persoane. Din acest motiv, rugăm respectuos să vă anunțați prezența prin mesaj privat pe paginile WESTroom și Cozy Poetry Night, pentru că garantat 100% merită să ieșiți din casă pentru acest concert poetic. Mulțumim de înțelegere!

Westroom este denumirea proiectului de rezidență artistică în cadrul Hubului Meru prin care trupa Fine, it’s Pink și artistul Iustin Șurpănelu își propun: Crearea unui atelier mixt de studiu, compoziție, înregistrări și repetiții muzicale, cât și de creație, cercetare și prelucrare foto – video; Realizarea albumului de debut a grupului Fine, it’s Pink; Susținerea de concerte, audiții, întâlniri, dialoguri, dezbateri, conferințe, workshopuri, live sessions și mini documentare cu artiști locali și nu numai; Colaborarea cu artiști tineri, debutanți, studenți prin apeluri periodice; Coagularea unei comunități artistice.

 

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/MeruIasi

PE ACEEASI TEMA:

Jazz [& Etno Rock & Muzică De Film] În Copou © AUD Band

Fine, It’s Pink isi lanseaza primul album la Acaju

Employer Branding Meetup Iasi

Jazz În Copou© Last JAM SESSION 2018

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

La Clubul Cinefililor, în martie, miercurea, ne întâlnim cu Francois Truffaut

Moonlight Breakfast LIVE in Underground!

Scrie un comentariu: