Cozla Music Fest 2015

cozla

Pentru a 4-a oară, Cozla Music Fest marchează apogeul verii la Piatra-Neamț și se desfășoară în aceeași locație familiară – Platoul de pe Muntele Cozla, sambata, 11 iulie 2015.

Și de această dată, platoul va găzdui 2 scene (Indoor și Outdoor), pentru a vă putea bucura din plin de o priveliște de necontestat. Pentru tot parcursul nopții pregătim o sesiune de jocuri de lumini și un spectacol vizual de zile mari. Vino să iei parte la o editie de neuitat!

LINE UP

LIVE STAGE

  • SUBCARPATI, ADRIANR, ZGÎRIE DISC, MCB, JOVIAL, PURP DIVINE , HORACE, ARES

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect “născut” pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora.

AdrianR are prima întălnire cu muzica in 1994 prin intermediul unor ore de pian, apoi urmeaza liceul de arta Victor Brauner unde pasiunea creste prin aprofundarea celui de-al doilea instrument, flautul. În 2008 începe aceasta pasiune pentru mixat,prima lui dragoste fiind muzica House.De atunci a trecut prin mai multe genuri muzicale ,fiind focusat foarte mult pe Funk şi variaţiunile acestui gen.A urcat pe scenă în deschiderea unor nume consacrate ale muzicii autoctone cum ar fi Gojira, Subcarpaţi, Quantune, Doc, Deliric, Roa şi mulţi alţii.La fel cum genurile muzicale pe care le abordează au devenit din ce în ce mai diversificate şi complexe,aşa şi pasiunea lui pentru muzică s-a dezvoltat,în prezent ,din 2013,urmează cursurile de master în Muzicoterapie din cadrul Facultatii de Muzica,Brasov.

Zgîrie Disc  a dezvoltat o afinitate pentru muzică încă din copilărie, ascultând des benzi de magnetofon, vinyluri si casete, pasiune condimentată mai apoi cu înfiinţarea unei trupe de hip hop în care a activat atat ca MC, cât şi ca producător de instrumentale.  Influenţele subtile de jazz, soul şi funk şi distinctiv, hip hop-ul, condimentate evident cu sunete pur electronice, îi vor şlefui propriul stil de producţie, “PACE, DRAGOSTE & ARMONII”, stil ce se relevă sonic în cadrul live act-ului său. În 2015 a dat spre ascultare gratuită 2 albume cu succes pe internet şi canalele media (4pe4.ro, Zona Liberă, feeder.ro, Romania Sounds Good, CTRL MVMNT ş.a.) – Iubire, eşti muzică (8 capitole) / Iubire, eşti muzică electronică (7 benzi).

ELECTRO STAGE

  • SIT (CRISTI CONS & VLAD CAIA), PRÂSLEA, BODDO, ALEX RUSU

SIT este un proiect muzical romanesc rasunator  ce este format din doi producatori excelenti, si anume Cristi Cons & Vlad Caia. Acest proiect a avut parte in anul 2014 de o ascensiune la superlativ, cu live-act-uri la unele dintre cele mai bune cluburi din lume, cum ar fi legendarul club Fabric din Londra, si productii ce satisfac chiar si cele mai exigente gusturi din underground.

Praslea e un personaj intrigant si inovator al scenei clubbing locale, cu sau fara merele de aur, ce i-ar putea fi Raresh, El Cezere si Kozo, unii dintre apropiatii si mai permanentii conlucratori. Au colaborat la proiectul Afumati, iar cu El Cezere si Kozo detine label-ul Understand. Tot impreuna cu Raresh a fost partas la Audiomatic Net Radio, un proiect de radio online, ce urmeaza a fi reluat curand. Printre release-uri se numara ‘Jurnal de bord’, o colaborare cu aceiasi Kozo, El Cezere, Raresh si Cristi Cons, lansat la [a:rpia:r] si Various – Circoloco @ DC 10 – 10 years Anniversary – Part 2 of 3, la Moon Harbour Recordings. In plan se afla si un release sub pseudonimul Afumati, la labelul lui Kanzyani – Jesus Loved You. Definitiv de urmarit, ascultat, dansat!

Boddo este cu siguranta unul dintre acele talente ascendente ale scenei de muzica electronica underground din Romania. Si-a inceput cariera muzicala la varsta de 15 ani, cu o selectie de hip hop la petreceri private, preferand sunetul clar, cu un beat greu, versurile vorbite si armoniile in 4 tonuri, dar si o colectie de muzica de dans la clubul unde era rezident, in Roman. Au urmat perioade de rezidente si gig-uri in cluburi din Iasi, Suceava, Focsani, Bucuresti si Constanta. 2012 este un an important pentru cariera sa, an care cuprinde lansarea primului sau release la Cross World Records/ Groove a lot records, “First Beats Ep”. In al doilea rand, in 2012, Boddo se muta in Insulele Baleare, Ibiza-Spania, unde impreuna cu cei de la Que Tal records/ Sonance, mixeaza la rezidenta sa din clubul Grial in fiecare miercuri a sezonului. Au urmat gig-uri in Belgia (KONTRAST), Italia, Franta si Germania. Cariera muzicala a lui Boddo este in plina ascensiune, deci acum este momentul oportun pentru a sprijini acest talent de necontestat!

Cu adevărat talentat și cu o ureche muzicală antrenată Alex RUSU aduce in prim plan sound-ul rar și vechi, uneori uitat al muzicii house veritabile insă traseul muzical l-a purtat in diverse influențe deep, soulfoul, funk. A imparțit pupitrul cu nume ca Livio&Roby, Chris Simmonds, Brother’s Vibe, Valentino Kanziany, Phil Weeks, Nima Gorji, Negru, Ali Nasser și mulți alții. Receptivitatea sa la cunoastere și nou, l-a adus in punctul in care iși dedică timpul pentru a produce propria muzică.

BILETE

Biletele in avans se gasesc la: Piatra Neamt –  Sestri Caffé , Vega Caffe , Maia Outdoor. IasiAcaju. Bucuresti – Misbits.

  • 35 LEI (PRESALE), oferta este valabilă de pe 7 iunie până pe 6 iulie, inclusiv.
  • 45 LEI (PREȚ ÎNTREG), in săptămâna evenimentului, 6 – 11 iulie.

INFO

Cozla Music Fest

Platoul Cozla, Piatra Neamt

www.facebook.com/CozlaMusicFest

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: