COTNARI Rally SHOW 2018

COTNARI Rally SHOW este proba SUPERSPECIALA a COTNARI Rally IASI Centenar, proba ce este denumita de împătimiții motorsportului “MICUL MONTE CARLO”. Sunteti așteptati vineri, 07 septembrie, începând cu orele 19:00, în zonele special amenajate pentru spectatori.

SuperSpeciala ieșeană se întinde pe o distanţă de 1,9 km în mijlocul orașului Iași, cuprinzând două treceri prin Pasajul „Mihai Eminescu” un tunel lung de 600 de metri cât și pe serpentinele naturale
etajate într-o configurație unică în România și similară celor din Campionatul Mondial de Raliu.

Pentru o vizibilitate cât mai bună a probei, vor fi amplasate două ecrane pe B-dul Independenţei la ieșirea din tunel și unul la rondul din Râpa Galbenă, ecrane ce vor asigura pentru spectatorii prezenți continuitatea vizionării întregului traseu al Super-Specialei, inclusiv imagini din tunel, iar flăcările de la ieșirea din pasajul M. Eminescu, vor oferi imagini de neuitat!

In deschiderea evenimentului, organizatorii au pregătit momente dedicate Centenarului precum si demonstrații ale piloților pe circuit.

Proba va fi transmisă în direct la radio, televiziune și internet pe canale regionale, naționale și internaționale de partenerii noștri principali media.

INFO

www.facebook.com/RaliulIasului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: