Costi Ionita, la Tonight Show, cu Jay Leno (FOTO, VIDEO)

Costi Ionita la Tonight Show

Costi Ionita, in culisele emisiunii ''Tonight Show''

Costi Ionita a fost, alaturi de Shaggy si Kat DeLuna, la emisiunea celebrului realizator TV american, Jay Leno.

Shaggy si Kat DeLuna au fost in emisiunea Tonight Show pentru a canta piesa ”Dame”, produsa chiar de Costi Ionita.

Melodia este inclusa pe cel mai recent album lansat de Shaggy, ”Summer In Kingstone”. Discul a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun album reggae”  la premiile Grammy 2012.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul sau oficial, Costi Ionita a avut ocazia de a schimba cateva vorbe cu Jay Leno, unul dintre cei mai apreciati si longevivi prezentatori TV din State.

Shaggy & Kat DeLuna – DAME by Costi.Ro live at Jay Leno Tonight Show 2012

http://www.youtube.com/watch?v=aUOZRORPAYU

Acum cativa ani, Costi era un manelist de succes, astazi este cunoscut ca un producator ce scoate hituri pe banda rulanta. De mai bine de un an, Costi Ionita colaboreaza cu celebrul cantaret de muzica reggae, Shaggy.

Ei bine, colaborarea lor nu a ramas fara rezultat. Cel mai recent album al lui Shaggy, ”Summer In Kingston”, a fost nominalizat la premiile Grammy 2012, categoria ”Best Reggae Album”. Doua dintre piesele de pe discul ”Summer in Kingston” au fost compuse si de Costi Ionita. Este vorba despre singleurile ”Dame” si ”Fired Up”. ”Dame” este un feat intre Shaggy si Celia.

Celalat single compus de Costi Ionita, ”Fired Up”, este un feat intre Shaggy si Pitbull. ”Povestea piesei este destul de amuzanta pentru ca initial nu a fost gandita pentru Pitbull. Eu am produs-o pentru Shaggy, insa el mi-a zis ca e prea buna doar pentru el, asa ca a decis sa-l coopteze si pe Pitbull ca voce”, a povestit Costi Ionita.

Shaggy ft. Pitbull – Fired Up (AUDIO)

Premiile Grammy 2012 vor fi decernate pe 12 februarie, la Los Angeles.

Sursa: bestmusic.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: