Corpuri in tranzitie: atelier de dans la Teatru Fix

atelier-dans-fix

Turneul Corpuri înTranziție continuă cu Atelierul intensiv de dans contemporan și film de dans la Teatru FiX pe data de 17 și 18 octombrie, în intervalul orar 17 – 21.

Atelierul propune o introducere în tehnici de dans și compoziție coregrafică adresat tuturor persoanelor care vor să se familiarizeze cu metodele dansului contemporan, dublat de exerciții de filmare creative, finalizate cu realizarea unor filme de dans scurte.

În timpul celor 4 ore de atelier participanții vor descoperi alături de coregraful și regizorul Simona Deaconescu noi posibilități de explorare a corpului și de lărgire a universului personal prin folosirea camerei ca o prelungire a corpului în mișcare.

Atelierul are un ritm dinamic și jucăuș, fiind structurat în două părți care explorează cele două dimensiuni ale atelierului.

Participanții sunt rugați să vină la atelier cu îmbrăcăminte lejeră de mișcare. Organizatorii vor pune la dispoziția cursanților un aparat de filmare, precum și alte instrumente auxiliare. Cei care dețin o cameră personală sunt încurajați să o aducă la curs. Participarea la atelier nu este condiționată în niciun fel de deținerea unui aparat de filmat, aparatele personale fiind folosite opțional.

INSCRIERE

Preț workshop: 80 lei. Rezervări: 0724 92 12 12 sau www.teatrufix.ro/rezerva

Atelierul de dans face parte din proiectul turneu Corpuri in tranziție sprijinit de Centrul Național al Dansului București și de Forumul Cultural Austriac (Ambasada Austriei la București), proiect finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

PE ACEEASI TEMA:

C’est bon E ok Rendben This is JUST A STORY

Lunar: Cesar Merveille & Herodot

Procesul lui David M. Golan la Teatru Fix

INSCRIERI / Workshop de film documentar DocEst pentru liceeni şi studenţi: Pe urmele lui Benjamin Fondane

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

25.000 de euro premii pentru ideile de proiecte ale tinerilor din Moldova

REFRESH Photography Art Award

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

Scrie un comentariu: