Corabia Piratilor la Era Park

Corabia Piratilor @ ERA Park(1)

Incepand cu sambata, 28 iulie, cei mici se vor putea bucura de o noua atractie in premiera la ERA Park: Corabia Piratilor! Copiii vor avea parte de o aventura de neuitat si de multa distractie, in timp ce vor descoperi surprizele de pe corabia naufragiata in Centrul Comercial.

Cei mici vor trebui sa treaca prin probe de foc pentru a ajunge la corabia piratilor! Le vor sta in cale podul miscator, trunchi de copaci abandonati, echipajul cel rau al vasului si pestera piratilor plina de comori pazita de cei mai aprigi pirati!

Cei mai curajosi dintre copii vor veni in ajutorul printesei rapite si tinuta captiva de pirati! Un alt personaj de poveste cu care micutii se vor intalni este sirena care traieste in apele din apropierea insulei!

Nu vor lipsi nici premiile, jocurile si surprizele! In fiecare weekend copiii vor avea parte de vanatoare de comori, ateliere marinaresti, povesti cu pirati si jocuri interactive! In plus, in fiecare zi de weekend, primii 50 de copii sunt rasplatiti cu obiecte din garderoba piratilor si cu totii se pot inscrie in cursa pentru a deveni capitanul corabiei.

In fiecare din week-end-urile ce urmeaza, celor mici li s-au pregatit surprize: vor construi pluta piratilor, se vor distra la carnavalul piratilor si vor avea parte de tatuaje temporare!

Proiectul Corabia Piratilor este oferit in mod gratuit tuturor copiilor.

PROGRAM

Corabia Piratilor - Program

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: