Copiii sunt asteptati de 1 iunie la libraria Avant-Garde

Miercuri, 1 iunie, de ZIUA COPILULUI, la ora 11.00, va asteptam la libraria Avant-Garde, unde, impreuna cu Editura Gama, o data cu lansarea celui mai nou volum din Matematica distractiva, v-am pregatit foarte multe surprize: jocuri de logica, perspicacitate, premii, tombole si inca multe altele.

Invitat special: Ioan Dancila, autorul volumului Matematica distractiva.

Conceputa ca un instrument de lucru pentru disciplina optionala cu acelasi nume, lucrarea Matematica distractiva contine patru capitole de probleme trasnite, ce testeaza perspicacitatea, rationamentul, logica si viteza de calcul ale elevilor din ciclul primar. Acestia isi vor putea demonstra abilitatile in cadrul unei ore de curs, improvizate de profesorul Ioan Dancila.

Copiii vor afla astfel ca matematica nu este o materie de curs anosta, ci una care te invata sa gindesti. La indemnul lui Ioan Dancila, zeci de probleme sugubete se vor rezolva cu zimbetul pe buze in cadrul celei mai simpatice lectii de matematica, iar fiecare raspuns corect va fi premiat cu o carte!

Profesorul Ioan Dancila a absolvit Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti si a publicat peste 30 de culegeri si lucrari de matematica la diverse edituri din tara.


Tot pe 1 iunie, de la ora 18.00 va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie “Sunt copil si fotografiez”. Fotografiile expuse sint realizate de copii in cadrul atelierului foto desfasurat in perioada 27-29 mai in librarie si sustinut de Mihaela Bucataru. Vom inmina diplomele de participare si vom acorda premii in carti.

Joi, 2 iunie, la ora 18.00, alaturi de Asociatia romano-japoneza Himawari, va invitam la atelierul de origami pentru cei mici.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: